Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου συμμετέχουν οι ομάδες του Έβρου, θα διεξαχθεί μόνο μία αναμέτρηση, αυτή του Αίαντα Κομοτηνής με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 15:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, με διαιτητές τους κ. Παρασίδη και Σιμιτζή. Οι αναμετρήσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την Ασπίδα Ξάνθης και της Α.Ε. Κομοτηνής με τον ΓΑΣ Κομοτηνή μετατέθηκαν για τις 9 Ιανουαρίου.



Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στον τέταρτο όμιλο του πρωταθλήματος Παίδων, όπου συμμετέχουν οι ομάδες του Έβρου και η επόμενη (10η) αγωνιστική θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (19-20/12).

Για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων, η Φιλία Ορεστιάδας θα πάρει ξεκούραστα τη νίκη με αντίπαλο τον Α.Ο. Χρυσούπολης (20-0) και θα διεξαχθεί μόνο η αναμέτρηση του Αίαντα Κομοτηνής με την Ασπίδα Ξάνθης, που θα αρχίσει το Σάββατο στις 19:00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής, με διαιτητές τους κ. Παπαγεωργίου Αθ. και Αραμπατζόγλου. Ρεπό έχει ο ΓΑΣ Κομοτηνή.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου