Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ήττα του Έβρου Σουφλίου από τη Δόξα στη Δράμα

O Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας και γνώρισε την ήττα με 4-2 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Δράμας ανέβηκε στους 28 βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση εννέα βαθμών από τον πρωτοπόρο Άρη. Από την πλευρά του ο Έβρος Σουφλίου, με τον Δημήτρη Χατνάκη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας, παρέμεινε στους δέκα βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Γαϊδαρτζή με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα στο 15' και το 25'. Επίσης, βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 2ο λεπτό με την κεφαλιά του Γαϊδαρτζή, η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπινόπουλου, στο 12' με το σουτ του Χαριτίδη, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Σουφλίου, στο 22ο λεπτό στο πλασέ του Γαϊδαρτζή και στην προσπάθεια του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 36'. Από την πλευρά του, ο Έβρος Σουφλίου απείλησε σε δύο περιπτώσεις την εστία του Μένκα και συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό με τον Ζάχο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον γκολκίπερ της Δόξας, και στο 32' με το σουτ του Λίτσκα και τη μπάλα να κοντράρει στον Χαριτωνίδη και να καταλήγει κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Έβρος Σουφλίου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, με το πλασέ του Ζυγκερίδη. Η ομάδα του Σουφλίου βρέθηκε στη συνέχεια δύο φορές κοντά στην ισοφάριση με το σουτ του Χιζανασβίλι στο 55', το οποίο απέκρουσε ο γκολκίπερ της Δόξας, και το σουτ του Πιτσόκου στο 65' με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Ό,τι δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Έβρου Σουφλίου, το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 80' με την εκτέλεση πέναλτι του Στόϊκου, με το οποίο έγινε το 3-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντος Σάντος πέτυχε το τέταρτο γκολ της Δόξας Δράμας και στην εκπνοή του αγώνα ο Εμρέ μείωσε με σουτ για τον Έβρο Σουφλίου διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ η Δόξα Δράμας θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Παυλίδης του συνδέσμου Ημαθίας, με βοηθούς τους κ. Κεσίσογλου (Πέλλας) και Χρυσάνη (Ημαθίας).

Δόξα Δράμας: Μένκα, Λάσπατζης, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Μπάμπουρας, Χαριτίδης (70' Κανετίδης), Στόϊκος, Γαϊδαρτζής (82' Δούμπλατζης), Κουμπρόγλου, Κυριακίδης (70' Ντος Σάντος)

Έβρος Σουφλίου: Mπινόπουλος, Αντωνιάδης (46' Αλεξίου), Πιτσόκος, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χιζανασβίλι, Αβογιάν, Ζάχος (28' Εμρέ), Λίτσκας (86' Μερτίκας), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου