Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Iπποκράτης-Α.Ο. Μαΐστρου 0-4

O Aθλητικός Όμιλος Μαΐστρου επικράτησε εκτός έδρας με 0-4 του Ιπποκράτη στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της δέκατης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκου Μητριτζίκου παρέμεινε στους οκτώ βαθμούς σε εννιά αγώνες (έκανε το ρεπό της την προηγούμενη αγωνιστική) και βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 





Από την πλευρά του, το συγκρότημα του Αλέξανδρου Τσίπτσιου έχει συγκεντρώσει πλέον έντεκα βαθμούς σε δέκα αναμετρήσεις έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος (την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό) και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας.




Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 7ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Μαλασίδης επιχείρησε την παράλληλη σέντρα και το σουτ του Τσιφτσή κατέληξε άουτ. Στο 11' οι Κατσαμάγκας και Καραλίδης συνδυάστηκαν για τους γηπεδούχους, με το πλασέ του τελευταίου να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Φωτεινός. Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από σέντρα του Πυλούδη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 8ο λεπτό στη θέση του Γυλού, η μπάλα κατέληξε άουτ στην κεφαλιά του Καραλίδη. Στο 18' ο Γκαβανόζης τροφοδότησε το Γιώργο Μαλασίδη, ο οποίος δε μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, ο Πυλούδης έκανε τη σέντρα και ο Κατσαμάγκας την προβολή, μετά το γύρισμα του Καραλίδη, με τον Δογάνη να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 34' ο Τσιφτσής αξιοποίησε την ασίστ του Μαρασλή και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Α.Ο. Μαΐστρου.






Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μαρασλής με ανάποδο ψαλίδι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Μαλασίδη από τα αριστερά, διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων. Στο 50ο λεπτό ο Κούπας με μακρινό σουτ έκανε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πυλούδη, ο προωθημένος Τσιτσιπάς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας ο Σκάρλος την απομάκρυνε στο σουτ του Μακιτσιάν. Στο 58' ο Πυλούδης εκτέλεσε το φάουλ με τον Άχπα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να κάνει το σουτ, το οποίο κόντραρε στο Βάρναλη και απομακρύνθηκε από τα καρέ του Α.Ο. Μαΐστρου. Στο 74' ο Δογάνης απέκρουσε τη μπάλα στο σουτ του Θεοδωρίδη. Στο 77ο λεπτό ο Γιάννης Μαλασίδης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 71' στη θέση του Μαρασλή, διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι το 0-4 (το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο επιθετικός των φιλοξενουμένων από τον Σπυριάδη, μετά από ασίστ του Γιώργου Μαλασίδη, μια υπόδειξη για την οποία εξέφρασαν διαμαρτυρίες οι γηπεδούχοι). Στο 79ο λεπτό ο Δογάνης απέκρουσε τη μπάλα πέφτοντας στη δεξιά γωνία του στο σουτ του Μακιτσιάν. Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Γκαβανόζη κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γιάννη Μαλασίδη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.




Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Σουβαράς με βοηθούς τους κ. Καραϊσκο και Τερζόπουλο.



Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Ιπποκράτης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΠΑΕ Πενταλόφου, ενώ ο Α.Ο. Μαΐστρου θα έχει ρεπό.


Ιπποκράτης: Σπυριάδης, Καραγκούνης, Ράλλης, Τσιτσιπάς, Άχπα, Γαλανός, Μακιτσιάν, Γυλός (8' λ. τρ. Πυλούδης), Κατσαμάγκας, Αγοράκης, Καραλίδης (46' Θεοδωρίδης)



Α.Ο. Μαΐστρου: Δογάνης, Φωτεινός (46' Δημούτσης), Σκάρλος, Βάρναλης, Παρασκευάς, Παπαδόπουλος, Γκαβανόζης, Κούπας, Τσιφτσής (75' Μπατζάκας), Μαλασίδης Γ., Μαρασλής (71' Μαλασίδης Ι.)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου