Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

K20 Eθνικού Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Δορίσκου 0-1

Ο Α.Ο. Δορίσκου κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 την Κ20  του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης παρέμεινε στους πέντε βαθμούς και βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, ενώ ο σύλλογος του Δορίσκου πέτυχε την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς.





Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου με τον Τσανάκα να επιχειρεί το σουτ και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 18' ο Τσανάκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπουρντίν και έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Τσανάκα πέρασε άουτ και στο 29' ο Γαλαζούλας εκτέλεσε το φάουλ με τον Τσανάκα να ''πιάνει'' την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 44ο λεπτό το σουτ του Χρήστου Αλμετίδη κατέληξε άουτ.







Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Δορίσκου, καθώς στο 54ο λεπτό ο Καρπουζάκης, που είχε περάσει στον αγώνα με την έναρξη της επανάληψης στη θέση του Μπαλτζή, έκανε το σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπουρντίν τροφοδότησε τον Δαστερίδη, ο οποίος έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Τζιαμπαζάκης από αριστερά πάσαρε στον Καρακασίδη, το σουτ του οποίου είχε την ίδια τύχη. Στο 63' μετά από γέμισμα του Τσομπανάκη στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων ο Μαύρος έκανε το σουτ από τα αριστερά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 72' η μπάλα κατέληξε άουτ στο σουτ του Τζιαμπαζάκη και δύο λεπτά μετά ο Μπαξεβάνης απέκρουσε το πλασέ του Ζάκκα. Στο 77' ο Α.Ο. Δορίσκου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χρήστου Αλμετίδη. Στο επόμενο λεπτό το πλασέ του Ζάκκα κατέληξε άουτ. Στο 83ο λεπτό ο Ζάκκας με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Σταγκόπουλου, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δορίσκου πετυχαίνοντας το όγδοο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα και διαμορφώνοντας το τελικό 0-1. Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών το σουτ του Αρβανιτούδη κατέληξε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη και στο σουτ του Ζάκκα δύο λεπτά μετά.





Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κωνσταντάκης με βοηθούς τους κ. Πανταζόπουλο και Κελεσίδη.



Κ20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης: Μπαξεβάνης, Χλωρίδης, Σταγκόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Αρβανιτούδης, Μπουρντίν, Τζουμάκας, Τζιαμπαζάκης (86' Κουϊνέλης), Δαστερίδης, Καρακασίδης, Φωτιάδης (68' Φραγκιαδάκης)

Α.Ο. Δορίσκου: Koυρτίδης, Αλμετίδης Χ., Γιοφτσίδης, Πεζικίδης, Γαλαζούλας, Γιαννακόπουλος (85' Καπνάς), Μπαλτζής (46' Καρπουζάκης), Τσανάκας, Ζάκκας, Τσομπανάκης, Μαύρος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου