Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

O A.O Oρεστιάδας υποδέχεται την Κηφισιά

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται στις 20:00 τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Δεληκωστίδης και Στεργιόπουλος Δ.



Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ μπορεί να προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αλλά πριν απ' αυτό το παιχνίδι μετρούσε τρεις σερί νίκες με Παναθηναϊκό, Άρη και Λαμία. Η Ορεστιάδα βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς, όπου συγκατοικεί με τον Άρη και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο προπονητής του Α.Ο.Ο. δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο σύλλογος της Κηφισιάς έχει σημειώσει επτά συνεχόμενες νίκες και έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό με 21 βαθμούς. Ο προπονητής της ομάδας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για το σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ο., Πλάμεν Κριστόφ δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Ξέρουμε πως η Κηφισιά είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να βρούμε τρόπους να της χαλάσουμε την υποδοχή. Οι παίκτες μου πρέπει να πιστέψουν πως μπορούν να τα καταφέρουν. Είμαι ευχαριστημένος από τη βελτίωση και την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα μου το τελευταίο διάστημα>>.

Ο τεχνικός του Α.Ο.Π. Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης ανέφερε: <<Είναι το τρίτο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι που δίνουμε μέσα σε μία εβδομάδα. Πρόκειται για ένα ματς ιδιαίτερων απαιτήσεων γιατί η Ορεστιάδα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και εμείς έχουμε να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι. Με προβληματίζει η κούραση των παικτών. Παρόλα αυτά θα κάνουμε το παν για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία μας, Απαραίτητη προϋπόθεση γι' αυτό είναι να διαχειριστούμε με μεγάλη σοβαρότητα την κατάσταση που διαμορφώθηκε από τη σημαντική νίκη επί του Φοίνικα. Ειδάλλως αυτή θα χάσει την αξία της>>.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι η τέταρτη μεταξύ των δύο ομάδων. Οι τρεις προηγούμενες ήταν όλες για τη σεζόν 2014-15 και η Κηφισιά προηγείται στις νίκες με 2-1.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου