Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Aποκλεισμός για τη Γ.Ε.Α. στο τάι μπρέικ

Η Γ.Ε.Α. ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από την Α.Ε. Κομοτηνής στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.



Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Ηλία Κρεούζη, παρότι βρέθηκε στο ξεκίνημα μπροστά στο σκορ με επτά πόντους, δε μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της, αφού ο σύλλογος της Κομοτηνής ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ, πήρε σημαντική διαφορά και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 18-25.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν με αποτελεσματικότητα στην επίθεση και καλή λειτουργία του μπλοκ να επιβάλουν το ρυθμό τους στο δεύτερο σετ και να φτάσουν στην ισοφάριση με 25-19.

Η Α.Ε. Κομοτηνής κατέκτησε το τρίτο σετ στις λεπτομέρειες με 23-25. Αμφίρροπη εξέλιξη είχε και το τέταρτο σετ, το οποίο κέρδισε η Γ.Ε.Α. με 25-23 οδηγώντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ. 

Το τάι μπρέικ, που είχε εξίσου συναρπαστική τροπή κατέληξε στην Α.Ε. Κομοτηνής με 15-17, η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Παπαχρήστου και Μαρκάτσας.

Στην Α.Ε. Κομοτηνής αγωνίζεται ο Αλεξανδρουπολίτης Χρήστος Χρηστουηλίας, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Γ.Ε.Α. και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Γ.Ε.Α: Ανδρεάδης, Αρχοντούδης, Δαλδαβερένης, Κώτας, Μπουφίδης, Κωνσταντινίδης, (λ) Μπαξεβανίδης/Στοϊλούδης, Γραμματικάκης

Α.Ε. Κομοτηνής: Καψαλιάρης, Παπαδόπουλος, Φάκας, Χρηστουλίας, Χατζηβλασίου, Δημόπουλος, (λ) Βεργεμιτζίδης/Αβερκιάδης, Τερζόγλου, Δεληγιάννης, Παπασπύρος



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου