Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αρχίζει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή στη Μίκρα.



Με την ομάδα της Ορεστιάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Άλαν Καρντόσο, ο οποίος θα αντικαταστήσει το Σουηδό Φρέντρικ Γκούσταφσον, που αποχώρησε από την ομάδα. Από την πλευρά του ο Ηρακλής προχώρησε στην απόκτηση του λίμπερο Θάνου Παπαδημητρίου.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής στην προτελευταία με έξι.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας, Πλάμεν Κριστόφ, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Ξεκινάμε το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος με σκοπό να κάνουμε ένα καλύτερο ξεκίνημα απ' ότι στον πρώτο γύρο. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας. Την περίοδο των γιορτών δουλέψαμε καλά με σκοπό να παρουσιαστούμε σε καλή κατάσταση. Κυνηγάμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες>>.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, ανέφερε: <<Δουλέψαμε κανονικά στη διακοπή, είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε τα Χριστούγεννα. Είχαμε και την προσθήκη του Θάνου Παπαδημητρίου, που έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα και στο πως θα δουλεύει η υποδοχή μας και πιστεύω θα μας βοηθήσει αρκετά. Η Ορεστιάδα έρχεται αλλαγμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο, τότε (στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι) δεν έπαιξε ο ακραίος της, έχει αλλάξει διαγώνιο. Πιστεύω ότι το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη, όπως σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδι από εδώ και πέρα>>.

Στον πρώτο γύρο ο Ηρακλής είχε κερδίσει στην Ορεστιάδα με 3-0, με τον Α.Ο.Ο. να φιλοδοξεί να πάρει την ρεβάνς στο σημερινό παιχνίδι.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου