Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ήττα για τον Έβρο Σουφλίου στους Αμπελόκηπους

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και γνώρισε την ήττα με 4-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.



Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη, που παρατάχθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με πολλές και σημαντικές απουσίες, έμεινε στους έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ανέβηκε στην 11η θέση έχοντας συγκεντρώσει 21 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης με πλασέ του Χαψά. Στο 26' ο Βόσδου με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή Αμπελοκήπων και στο 42' ο Σαμπιασβίλι με σουτ έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημχρόνου. Στο 78' ο Παναγιωτίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Την Κυριακή ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αγιονερίου, ενώ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γεωργιτσόπουλος με βοηθούς τους κ. Τσακίρη και Κουβαλάκη του συνδέσμου Δράμας.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκκας, Βόσδου (57' Κραγιόπουλος), Σκέμπης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου (46' Καραπέτρου), Φωτιάδης (81' Βοσνιάδης), Σάρρος, Χαψάς, Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Κουτσούλας (84' Φακίτσας), Πετκίδης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Εμρέ, Ναθαναηλίδης (85' Χιζανασβίλι), Μερτίκας (85' Αντωνιάδης), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου