Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Με τις αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης θα συνεχιστεί το απόγευμα της Τετάρτης (27/1, 14:45) το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου.



Στον τελικό του βορείου ομίλου ο Άρδας Καστανεών υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Καστανεών έχει καλυφθεί από χιόνι και η διεξαγωγή του αυριανού ημιτελικού θα εξαρτηθεί από την απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης με βάση την κατάσταση και την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τους ανθρώπους της ομάδας των Καστανεών ο αγωνιστικός χώρος έχει επιβαρυνθεί εξαιτίας και των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών, που είχαν οδηγήσει στην αναβολή της σαββατιάτικης αναμέτρησης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρδα Καστανεών και τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη απέκλεισε κατά σειρά τον Α.Ο. Νεοχωρίου (εντός έδρας με 4-1 στην τρίτη φάση) και την ΠΑΕ Ριζίων (εκτός έδρας με 2-3 για την τέταρτη φάση), ενώ στη συνέχεια κληρώθηκε να προκριθεί άνευ αγώνος στον τελικό του βορείου ομίλου. Aπό την πλευρά του ο σύλλογος του Δημήτρη Χατνάκη απέκλεισε κατά σειρά την ΠΑΕ Πενταλόφου (με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας στην τρίτη φάση), την Ένωση Μεταξάδων Παλιουρίου (με 0-3 ως τυπικά φιλοξενούμενος στο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> στην τέταρτη φάση) και τον Ορέστη Ορεστιάδας (εντός έδρας με 3-1 στην παράταση στην πέμπτη φάση).

Στον τελικό του νοτίου ομίλου, η Θράκη Φερών φιλοξενεί την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου. Η ομάδα του Πασχάλη Ζαπαρτίδη, η οποία είναι η μοναδική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, που προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης, απέκλεισε κατά σειρά τον Ακρίτα Δαδιάς (εντός έδρας με 5-0 στην πρώτη φάση), την ΑΕΚ Έβρου (εντός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι με 3-0 στη δεύτερη φάση), τη Νίκη Απαλού (εκτός έδρας με 0-5 στην τρίτη φάση), τον Α.Ο. Μαϊστρου (εντός έδρας με 2-0 στην τέταρτη φάση), ενώ στη συνέχεια κληρώθηκε να προκριθεί άνευ αγώνος στον τελικό του νοτίου ομίλου. Από την πλευρά του το συγκρότημα του Μιχάλη Φλώρου απέκλεισε κατά σειρά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (εντός έδρας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι στην τρίτη φάση), τον Ιπποκράτη (εντός έδρας με 2-1 στην τέταρτη φάση) και την ΠΑΕ Νίψας (εντός έδρας με 6-0 στην πέμπτη φάση).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα (27/1, 14:45) των ημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου έχει ως εξής:

Γήπεδο Καστανεών: Άρδας Καστανεών-Έβρος Σουφλίου
Δημοτικό Στάδιο Φερών: Θράκη Φερών-Ένωση Άνθειας Αρίστεινου



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου