Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 17:00 το απόγευμα τον Ηρακλή στη Μίκρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.



H oμάδα του Σάκη Μουστακίδη προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί του Άρη, με την οποία ανέβηκε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του ο <<Γηραιός>> κέρδισε στον τάι μπρέικ τον Α.Ο. Ορεστιάδας και ''έπιασε'' στη δέκατη θέση της βαθμολογίας την Παναχαϊκή με 8 βαθμούς.

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Θεωρώ τον αγώνα με τον Ηρακλή στη Μίκρα πιο δύσκολο απ' ότι με τον Άρη στην έδρα μας. Αυτό που θέλω πρώτα είναι να βρούμε ρυθμό και να ανεβάσουμε την ποιότητα και την ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Ο Ηρακλής θα έχει έναν νέο παίκτη και θέλει βαθμούς για τη σωτηρία του. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας και πρέπει να έχουμε υπομονή και καλή τακτική>>.

Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει ντεμπούτο ο Κολομβιανός ακραίος Πίτζα Ερνάντεζ Αντρές Φελίπε, ενώ θα απουσιάσει ο Δημήτρης Χατζηηλιάδης, που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ορεστιάδα και θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου είκοσι ημέρες.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, δήλωσε: <<Η αυριανή θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση για μας. Ο Εθνικός έχει δυναμώσει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, με την προσθήκη τριών ξένων παικτών και για μας θα είναι δύσκολο. Θέλουμε να παίρνουμε τις νίκες στην έδρα μας. Αυτός είναι ο σκοπός μας, να καταφέρουμε να πάρουμε κόντρα στον Εθνικό τη νίκη>>.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Παπαδογούλας και Θέμελης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου