Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 18:00 το απόγευμα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volleyleague.



Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ προέρχεται από την ήττα στο τάι μπρέικ από τον Ηρακλή στη Μίκρα και βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός κέρδισε εντός έδρας με 3-0 τον Φοίνικα Σύρου και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την Κηφισιά με 30 βαθμούς.

Ο ακραίος και αρχηγός της Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Οι αγώνες με τον Ολυμπιακό ξυπνούν σε όλους στην Ορεστιάδα μνήμες από το ένδοξο παρελθόν. Όλοι εκείνα τα ματς συζητούν και οι νεώτεροι με αυτές τις ιστορίες έχουν μεγαλώσει. Το περιμένουμε με χαρά και αγωνία. Ξέρουμε πως ο κόσμος θα έρθει και θα είναι ένας αγώνας γιορτή. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να το χαρούμε. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί αλλά στα εντός έδρας ματς κοιτάμε στα μάτια όλες τις ομάδες και το αποδείξαμε και με την Κηφισιά που την νικήσαμε. Για να γίνει αυτό πρέπει να πιάσουμε τέλεια εμφάνιση>>.

Από τον Ολυμπιακό θα απουσιάσουν λόγω ίωσης οι Όγκουρτσακ, Παπαδόπουλος, Γκούζντα και Γαλιώτος. Ο λίμπερο των ''ερυθρολεύκων'', Κώστας Ταμπουρατζής ανέφερε: <<Έχουμε γνώση ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Η Ορεστιάδα είναι από τις ομάδες που έχουν βελτιώσει την εικόνα τους μέσα στο πρωτάθλημα και παρά τις απουσίες στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Υπάρχει πολύ όρεξη για να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και όλο αυτό το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί το ερχόμενο δεκαήμερο το βλέπουμε σαν πρόκληση για να πάμε όσο καλύτερα γίνεται>>.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Τζεπκινλής και Ιωαννίδης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου