Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τη Λαμία

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> τη Λαμία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του.



Mετά τη σπουδαία νίκη επί της Σπαρτάκ Λιγκ στη Σερβία με την οποία η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των ''8'' του Τσάλεντζ Καπ, ο Εθνικός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και φιλοξενεί την ουραγό Λαμία, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί του Άρη, η οποία ήταν η δεύτερη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Τρεις αθλητές του Εθνικού υποφέρουν από ιώσεις με τον Φόγιερ να απουσιάζει εξαιτίας αυτής από τις προπονήσεις. Από την πλευρά του ο προπονητής της Λαμίας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκη Μουστακίδης δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: <<Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έχει αντιδράσει η ομάδα στα τελευταία δύσκολα παιχνίδια. Τα νέα παιδιά που ήρθαν κάλυψαν τα κενά και η ομάδα έχει αποκτήσει και πάλι καλό επίπεδο. Μακάρι να ξεκινούσαμε τώρα το πρωτάθλημα. Για την ώρα με ανησυχούν οι ιώσεις. Η Λαμία θα ρισκάρει και θα παίξει ελεύθερα και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη νέα δυναμική που έχει αποκτήσει.>>.

Ο κεντρικός της Λαμίας, Γιάννης Μαδούρας ανέφερε: <<Ήταν πολύ σημαντική νίκη που κάναμε με τον Άρη. Ελπίζω να παίξουμε το ίδιο σοβαρά και στην Αλεξανδρούπολη και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, έχει αλλάξει συμπεριφορές και παίζει καλύτερα και πιο σοβαρά. Ο Εθνικός έχει πολύ καλή έδρα. Αν παίξουμε πολύ σοβαρά, μπορούμε να σπάσουμε την έδρα του Εθνικού. Έχουμε φτάσει κοντά σε Παναχαϊκή και Ηρακλή. Κάθε ματς είναι κρίσιμο για να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν στην κατηγορία>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Βασιλειάδης και Αβραμίδης. 

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 21η πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Η Λαμία έχει προβάδισμα στις νίκες με 13-7 αλλά έχει να πανηγυρίσει νίκη στην Αλεξανδρούπολη από τον Μάρτιο του 2011.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου