Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Eντός έδρας ήττα για τον Έβρο Σουφλίου από την Καβάλα

Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος ο Έβρος Σουφλίου υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> τον Α.Ο. Καβάλας και γνώρισε την ήττα με 1-3.



Η ομάδα του Δημήτρη Χατνάκη βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου της αναμέτρησης, μείωσε στο σκορ με τον Λειβαδιώτη στο 40', ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δέχτηκε τρίτο γκολ από τον Παππά στο 85ο λεπτό, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή στο 67'.

Η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε στο 7' με σουτ του Πτηνόπουλου και διπλασίασε τα τέρματά της στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Μπρατσιάνι. Στο 22' ο Μπινόπουλος απέκρουσε το σουτ του Μπαντάνη. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο Ζυγκερίδης τροφοδότησε τον Χιζανασβίλι το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αθανασίου και στη συνέχεια της φάσης ο Ευφραιμίδης επιχείρησε νέο σουτ με τη μπάλα να καταλήγει σε σώματα αμυντικών της Καβάλας. Στο 40ο λεπτό ο Έβρος Σουφλίου μείωσε σε 1-2 με σουτ του Λειβαδιώτη. Στην εκπνοή του πρώτου ημιώρου οι ''αργοναύτες'' είχαν διπλή ευκαιρία με τον Μπρατσιάνι.

Στο 52ο λεπτό ο Μπινόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα στην εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ στο σουτ του Ευφραιμίδη και στο 75' ο τερματοφύλακας της Καβάλας έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Ναθαναηλίδη, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Χιζανασβίλι στο 68'. Στο 78ο λεπτό ο Μπινόπουλος βρέθηκε σε ετοιμότητα στην προσπάθεια του νεοεισελθόντος Παππά. Στο 82' ο Έβρος Σουφλίου βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση με την προβολή του Ζυγκερίδη, στην οποία η μπάλα κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Παππάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα ο Έβρος Σουφλίου παρέμεινε στους έντεκα βαθμούς, ενώ η Καβάλα έφτασε τους 32 και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, που βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας και ο Α.Ο. Καβάλας έχει ρεπό.

Η ομάδα της Καβάλας ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Έβρου Σουφλίου, Γιώργου Λίτσκα. Στη βασική ενδεκάδα των ''αργοναυτών'' ξεκίνησαν οι Παύλος Σταματόπουλος και Χρήστος Μπάτζιος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δρακίδης με βοηθούς τους κ. Σαμουρκασίδη και Καρακασίδη του συνδέσμου Θράκης.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Λίτσιος, Δραγανίδης, Εμρέ, Ευφραιμίδης, Μερτίκας, Χιζανασβίλι (68' Ναθαναηλίδης), Ζυγκερίδης

Α.Ο. Καβάλας: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπαντάνης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης (85' Δελλής), Παπαδόπουλος (67' Παππάς), Μπρατσιάνι (64' Ασημάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου