Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Έβρος Σουφλίου-Νέστος Χρυσούπολης 2-6

Ο Έβρος Σουφλίου υποδέχθηκε το Νέστο Χρυσούπολης στο Δημοτικό Στάδιο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> και γνώρισε την ήττα με 2-6 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.


Η ομάδα του Σουφλίου έμεινε στους έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, στρέφοντας πλέον την προσοχή της στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου με αντίπαλο την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης. Από την πλευρά του ο σύλλογος της Χρυσούπολης, που είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Άρη στους οκτώ βαθμολογίας, καθώς οι Θεσσαλονικείς παραχώρησαν εντός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία στον Εθνικό Αγιονερίου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με σουτ του Δεσύλλα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Στέρεφ στο 10'. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νέστος Χρυσούπολης διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Κούτεφ, ο οποίος στο 25' με πλασέ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Στο 40ο λεπτό ο Ζυγκερίδης με σουτ μείωσε σε 1-3 για τον Έβρο Σουφλίου, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 58' ο Γκατζολάρι με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος ποδοσφαιριστές με σουτ ''έγραψε'' το 1-5 και στο 70ο λεπτό ο Μελισσόπουλος με σουτ σημείωσε το 1-6. Στο 85' ο Ζυγκερίδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και μείωσε στο τελικό 2-6.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Πουλικίδης του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους κ. Τσακίρη και Χασιώτη του ίδιου συνδέσμου.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Μαργαρίτης, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Δραγανίδης, Εμρέ (78' Δροσάκης), Χιζανισβίλι (73' Ζάχος), Φακίτσας (60' Μερτίκας), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Λάσπατζης, Μπουλγούρας, Σεφερίδης, Παπαδάτος, Μκρτσιάν (65' Γαμβρέλης), Τσίτσι, Γκατζολάρι, Μελισσόπουλος, Κούτεφ (56' Λαζαρίδης), Στέρεφ (10' λ. τρ. Δεσύλλας)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου