Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Τουρνουά Τζούνιορ 4Χ4 από την Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ.

Η Ε.Ο.Π.Ε. αποφάσισε την έναρξη μιας νέας αναπτυξιακής διοργάνωσης, των Τουρνουά Τζούνιορ 4Χ4 στο πλαίσιο των νέων εφαρμογών και μεθόδων ανάπτυξης του βόλεϊ ειδικά στις ηλικίες 11-13 ετών.


Στόχοι της Ομοσπονδίας είναι η αύξηση του αριθμού των παιδιών (κυρίως αγοριών), που θα ασχοληθούν με το άθλημα, η βελτίωση των στοιχείων της ατομικής τεχνικής και η ομαλότερη προσαρμογή αθλητών και αθλητριών στο αμέσως επόμενο επίπεδο αγώνων 6Χ6. Σημαντική παράμετρος αυτής της νέας διοργάνωσης είναι ότι τα Τουρνουά Τζούνιορ διεξάγονται με τη μορφή τουρνουά και όχι πρωταθλημάτων (με βαθμολογία νικών-ηττών), ενώ υπάρχει μόνο νικητής αγώνα και όχι πρωταθλητής.

Η Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ. με ανακοίνωσή της καλεί τα ενδιαφερόμενα σωματεία να καταθέσουν προτάσεις διοργάνωσης Τουρνουά Τζούνιορ 4Χ4 στην έδρα τους, σύμφωνα με τους όρους της Ε.Ο.Π.Ε., μόνα ή σε συνεργασία με άλλα σωματεία της περιοχής και να τις αποστείλουν στην Ένωση μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κάθε σωματείο μπορεί να καταθέσει παραπάνω από μία πρόταση, με απαραίτητη αναγραφή της πιθανής ημερομηνίας διεξαγωγής, καθώς και μίας ακόμη εναλλακτικής ημερομηνίας.

Η Ένωση θα επεξεργαστεί τις προτάσεις και θα καταστρώσει ένα ενιαίο πρόγραμμα διεξαγωγής των τουρνουά από τις αρχές Μαρτίου μέχρι το τέλος Ιουνίου.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου