Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Aναβάλλεται η 21η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής

Την αναβολή της 21ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής, όπως επίσης και των αγώνων των υπολοίπων ομίλων της κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένοι για την Κυριακή, αποφάσισε εκ νέου η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, εξαιτίας των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων και της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.


Όπως είναι γνωστό, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα, ενώ ο Έβρος Σουφλίου θα έπαιζε εκτός έδρας με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά.

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΟ αναφέρει: <<Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές>>.

Οι αγώνες, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αυτή την Κυριακή, μετατίθενται για την επόμενη, ενώ όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος μετατίθεται προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου