Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων ο Καραβασίλης

Ο αθλητής των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και της Εθνικής Εφήβων, Χάρης Καραβασίλης, βρίσκεται ανάμεσα στους επτά μαθητές από όλη την Ελλάδα, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην 81η Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων.


Τα παιδιά, που επιλέχθηκαν, προέρχονται από 41 χώρες και θα ταξιδέψουν την άνοιξη στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Μπέλφαστ και το Δουβλίνο.

Ο Καραβασίλης, που είναι μαθητής του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης, εξετάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές, στην 32η Εθνική Συνδιάσκεψη Επιλογής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο, με τη διενέργεια προφορικής συζήτησης στα αγγλικά. Ο νεαρός αθλητής των Κυκλώπων επέλεξε και ανέπτυξε το θέμα: <<Φοροδιαφυγή, φορολόγηση και νομισματικά θέματα>>.

Η Ο.Χ.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Χάρη Καραβασίλη για τη διάκρισή του, στην οποία αναφέρεται: <<Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΟΧΕ συγχαίρουν θερμά τον νεαρό αθλητή, τους γονείς του και την καθηγήτρια κα Ειρήνη Ξανθοπούλου για αυτή την σπουδαία διάκριση και εύχονται στον Χάρη να συνεχίζει να τιμά το άθλημα μας με το ήθος και το πνεύμα του>>.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου