Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα των Εφήβων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης από τον Πήγασο Πολίχνης

Οι Έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ από τον Πήγασο Πολίχνης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται στην Πολίχνη.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρουσιάστηκε ενισχυμένη με την παρουσία του Χαραλαμπίδη και βελτιωμένη σε σχέση με τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Φθία. Εμφανίστηκε ανταγωνιστική και πήρε αρκετές φορές το προβάδισμα στο σκορ, αλλά η ομάδα της Πολίχνης είχε τη ψυχραιμία να πάρει τις δύσκολες μπάλες και να γυρίσει τα σετ φτάνοντας στην κατάκτηση της νίκης.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 12-12. Στη συνέχεια η ομάδα της Πολίχνης πήρε το προβάδισμα και κατέκτησε εύκολα το σετ με 25-15.

Ίδιο ήταν και το ξεκίνημα στο δεύτερο σετ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο μέχρι τα μισά. Στη συνέχεια ο Πήγασος ξέφυγε στο σκορ με 20-17 και κατέκτησε το σετ με 25-21.

Στο τρίτο σετ ο Πήγασος Πολίχνης είχε το προβάδισμά σ' όλη τη διάρκειά του και έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 25-18 και της νίκης με 3-0 σετ.

Την Παρασκευή στις 19:00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Πρέβεζας, ενώ στις 21:00 ο Πήγασος Πολίχνης παίζει με τη Φθία.

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-21, 25-18)

Πήγασος Πολίχνης: Κουκουμάκας, Χρηστάκος, Καπετανίδης, Αντύπας, Ιωαννίδης, Σταυρίδης, (λ) Τζιάβρας/Κουτουνίδης, Μακρυγιάννης, Κιριμκιρόγλου

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Tσέλιος, Ανδραβίζος, Χαραλαμπίδης, Καραπιπέρης, Μούρος, Αναστασόπουλος, (λ) Παρασκευάς)/Αλεξάκης, Χατζίδης, Γιαννακόπουλος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πήγασος Πολίχνης 4 (6-0)
2. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3 (3-5)
3. Α.Ο. Πρέβεζας 2 (3-2)
4. Νίκη Αιγινίου 2 (2-6)
5. Φθία 1 (2-3)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου