Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Nίκη με ανατροπή για τους Εφήβους του Εθνικού κόντρα στη Φθία

Οι Έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ξεκίνησαν με το δεξί στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στον πρώτο όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.


Οι νεαροί αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το δελτίο του, έφτασαν στην κατάκτηση της νίκης στο τάι μπρέικ με αντίπαλο τη Φθία, παρότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-2.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στο σκορ αλλά στη συνέχεια η Φθία με πρωταγωνιστή τον Γαληρόπουλο και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σετ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με μπροστάρη τον Τσέλιο προηγήθηκε με 18-13, η ομάδα της Φθίας μείωσε αρχικά σε 23-19 και στη συνέχεια στον πόντο με 24-23 με άσο του Αραμπόπουλου, αλλά οι αθλητές του Εθνικού διατήρησαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και κατέκτησαν το σετ με 25-23 φτάνοντας στην ισοφάριση σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Λαμίας ξεκίνησε καλύτερα, αλλά ο Εθνικός ισοφάρισε σε 14-14. Ακολούθησαν δύο λάθη για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης και ένα μπλοκ για να γίνει το 18-21 για τη Φθία, που πήρε το σετ με 22-25.

Στο τέταρτο σετ η ομάδα της Φθίας με πόντους του Γαληρόπουλου προηγήθηκε με 14-16. Ο Εθνικός απάντησε και ισοφάρισε με τον Τσέλιο σε 17-17, πήρε το προβάδισμα στο σκορ και κατέκτησε το σετ με 25-21 οδηγώντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ έγειρε από νωρίς η πλάστιγγα υπέρ του Εθνικού, καθώς το 6-3, που διαμορφώθηκε με άσο του Τσέλιου, έδωσε ανάσα στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, ακολούθησαν λάθη από τη Φθία και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του σετ με 15-8 και στη νίκη με 3-2.

Σήμερα στις 21:00 ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει τον Πήγασο Πολίχνης, ενώ δύο ώρες νωρίτερα (19:00) ο Α.Ο. Πρέβεζας παίζει με τη Νίκη Αιγινίου.

Τα σετ: 3-2 (21-25, 25-23, 22-25, 25-21, 15-8)

Eθνικός Αλεξανδρούπολης: Τσέλιος, Χατζίδης, Καραπιπέρης, Ανδραβίζος, Μούρος, Γκαρνέτας, (λ) Ποιμενίδης/(λ) Παρασκευάς, Αναστασόπουλος

Φθία: Αραμπόπουλος, Κοντοκώστας, Αγριοδήμος, Αλεξόπουλος, Κωστάρας, Γαληρόπουλος Ε., (λ) Γαληρόπουλος/Φλώρος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου