Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Χρυσό μετάλλιο για την Κορωνίδου του Ο.Ε.Γ.Α. στη Μίκρα

Μία ακόμη αξιόλογη διάκριση σημείωσε ο Ο.Ε.Γ.Α. στην πρώτη φάση των αγώνων Παίδων-Κορασίδων (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), η οποία διεξήχθη το Σάββατο στην αίθουσα <<Ιωάννης Μελισσανίδης>> στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης, καθώς η Ελισσάβετ Κορωνίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα.


Επίσης, από τις 35 αθλήτριες, που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη κατηγορία, η Κορωνίδου κατέλαβε την ένατη θέση στο σύνθετο ατομικό, η Αγάπη Βασιλακάκη την 14η, η Άννα-Μαρία Κελεσίδου την 17η και η Καλλιόπη Χρόνακη την 26η. Οι τρεις τελευταίες αθλήτριες συμμετείχαν για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία και στάθηκαν επάξια στη διοργάνωση έχοντας να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες σε ηλικία και πιο έμπειρες αθλήτριες.



Στην κατηγορία των Παίδων δεν αγωνίστηκε ο Γεώργιος Κελεσίδης, καθώς προετοιμάζεται για το τεστ αξιολόγησης για τη στελέχωση της Εθνικής Εφήβων που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου στην αίθουσα ενόργανης γυμναστικής στον Άγιο Κοσμά στην Αθήνα. Ο εν λόγω αθλητής, παρότι αγωνίζεται στην Κατηγορία των Παίδων, θα λάβει μέρος αυτή τη χρονιά στους Πανελληνίους Αγώνες Εφήβων.




Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου