Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Μοιράστηκαν τις προκρίσεις ο Εθνικός και ο Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε η προκριματική φάση Παίδων-Κορασίδων Πινγκ Πονγκ, η οποία διεξήχθη την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Α.Σ. Φάρο Αλεξανδρούπολης να μοιράζονται προκρίσεις και εντυπώσεις, καθώς δύο ήταν αντίστοιχα οι προκρίσεις και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες.


Στους Παίδες κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση ο Ηλίας Σταματόπουλος του Φάρου και ο Ανδρέας Καραφύλλης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, καθώς στους δύο τελικούς που διεξήχθησαν ο Σταματόπουλος επικράτησε με 3-1 σετ του αθλητή του Εθνικού, Στέφανου Πιπιλικάκη και ο Καραφύλλης κέρδισε με 3-2 σετ τον Βασίλη Μπίκο του Φάρου.

Στις Κορασίδες πήραν την πρόκριση η Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα του Φάρου, καθώς η πρώτη επικράτησε της Γεωργίας Καραμανλή του Φάρου και η δεύτερη κέρδισε την Κωνσταντίνα Πιστόλα, που επίσης αγωνίζεται με τα χρώματα του Φάρου.

Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης αθλητές και αθλήτριες από συλλόγους του Άβαντα, της Ορεστιάδας, της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου