Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Διακρίσεις για τους κολυμβητικούς συλλόγους του Έβρου στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών

Το Σάββατο διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης το Χειμερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών Κατηγοριών (ηλικίας 9-12 ετών) της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τη συμμετοχή δέκα ομάδων και 262 κολυμβητών και κολυμβητριών και συγκεκριμένα του Ο.Φ.Θ.Α., του Ν.Ο.Α., του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Νηρέα Ορεστιάδας και του Πρωτέα Ορεστιάδας από τον Έβρο, όπως επίσης του Ν.Ε. Ροδόπης, του Κ.Ο. Ξάνθης, του Ο.Φ.Α. Καβάλας, του Ν.Ο. Καβάλας και του Κ.Ο. Δράμας από την υπόλοιπη Περιφέρεια.


Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες από τις ομάδες του Έβρου κατέκτησαν πολλά μετάλλια, σημείωσαν ατομικά ρεκόρ και διακρίσεις, ενώ παράλληλα αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και αγωνιστικές παραστάσεις.




Συγκεκριμένα, ο Ο.Φ.Θ.Α. έλαβε μέρος με 56 κολυμβητές και κολυμβήτριες ανεβαίνοντας στο βάθρο 80 φορές, αφού κατέκτησε 66 μετάλλια σε ατομικά αγωνίσματα (29 χρυσά, 21 ασημένια και 16 χάλκινα) και 14 σε ομαδικά αγωνίσματα (έξι χρυσά, έξι ασημένια και δύο χάλκινα).



Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στους αγώνες με 30 αθλητές και αθλήτριες κατακτώντας συνολικά 26 μετάλλια (5 χρυσά, 11 ασημένια και 10 χάλκινα).



Ο Νηρέας Ορεστιάδας έλαβε μέρος με 31 κολυμβητές και κολυμβήτριες και κατέκτησε 22 μετάλλια (3 χρυσά, 6 ασημένια και 13 χάλκινα) σε ατομικά αγωνίσματα και επτά μετάλλια (ένα ασημένιο και έξι χάλκινα) σε ομαδικά αγωνίσματα.


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέκτησε πέντε μετάλλια (δύο ασημένια και τρία χάλκινα)  και ο Πρωτέας Ορεστιάδας τέσσερα μετάλλια (δύο ασημένια και δύο χάλκινα) σε ατομικά αγωνίσματα.


Ο Κ.Ο. Δράμας κατέκτησε 73 μετάλλια (32 χρυσά, 22 ασημένια και 19 χάλκινα) σε ατομικά και δώδεκα μετάλλια (10 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο) σε ομαδικά αγωνίσματα.


Ο Ο.Φ.Α. Καβάλας κατέκτησε 13 μετάλλια (8 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο) σε ατομικά και δύο χάλκινα μετάλλια σε ομαδικά αγωνίσματα.


Ο Ν.Ο. Καβάλας κατέκτησε 16 μετάλλια (πέντε χρυσά, έξι ασημένια και πέντε χάλκινα) σε ατομικά και δύο ασημένια σε ομαδικά αγωνίσματα.



Ο Ν.Ε. Ροδόπης κατέκτησε 19 μετάλλια (ένα χρυσό, εννιά ασημένια και εννιά χάλκινα μετάλλια) σε ατομικά και πέντε μετάλλια (4 ασημένια και 1 χάλκινο) σε ομαδικά αγωνίσματα, ενώ ο Κ.Ο. Ξάνθης δεν κατέκτησε κάποιο μετάλλιο.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου