Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής στον όμιλο της Νίκης Αλεξανδρούπολης

Με τις αναμετρήσεις της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Κυριακή η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα του πρώτου υποομίλου του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών.


Η Νίκη Αλεξανδρούπολης έχει ρεπό στην τελευταία αγωνιστική και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς την Πέμπτη επικράτησε εντός έδρας του Α.Σ. Γιάννενα με 3-0.

Στις αναμετρήσεις της τελευταίας αγωνιστικής θα κριθεί το ποιά θα είναι η δεύτερη ομάδα, που θα υποβιβαστεί μαζί με τον ουραγό Ηρακλή Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, ο Ποσειδώνας Βέροιας, ο οποίος βρίσκεται στην έβδομη θέση με 15 βαθμούς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ναύαρχο Βότση, ενώ ο προτελευταίος του βαθμολογικού πίνακα Α.Σ. Γιάννενα, που έχει 13 βαθμούς, θα φιλοξενήσει τον Καμπανιακό. Η πρωτοπόρος Ελπίδα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον ουραγό Ηρακλή Ιωαννίνων και η δεύτερη Νέα Γενεά θα παίξει με το τρίτο Ανατόλια. Ρεπό έχει η Νίκη Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου υποομίλου του δευτέρου ομίλου της Α2 Γυναικών έχουν ως εξής:

Κυριακή

18:00, <<Ι. Λεμονίδης>>: Ελπίδα Αμπελοκήπων-Ηρακλής Ιωαννίνων (Κότελης-Δαλκιράνης)
18:00, Βότση: Ναύαρχος Βότσης-Ποσειδώνας Βέροιας (Μαυρίδης-Μπέλλος Ι.)
18:00, Ιωαννίνων: Α.Σ. Γιάννενα-Καμπανιακός (Μπαλτζώης-Πιταροκοίλης)
18:00, Ασβεστοχωρίου: Νέα Γενεά-Ανατόλια (Σταυριανίδης-Μπουκουβάλα)
Ρεπό η Νίκη Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου