Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ήττα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από τη Δόξα στη Δράμα

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας και γνώρισε την ήττα με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρέμεινε στους 25 βαθμούς και βρίσκεται πλέον εννιά βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά του ο σύλλογος της Δράμας διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έφτασε τους 49 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Εθνικό να απειλεί στη συνέχεια σε δύο περιπτώσεις την εστία του Μένκα με το σουτ του Χελιδόνη και το τετ-α-τετ του Γκαϊδατζή. Δύο λεπτά μετά την ευκαιρία της ομάδας του Σάββα Καρυπίδη, ο σύλλογος της Δράμας σημείωσε και δεύτερο τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι ''μαυραετοί'' έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο γκολ με την ευκαιρία του Ντος Σάντος, όπως και ο Εθνικός στη μείωση του σκορ σε νέο τετ-α-τετ του Γκαϊδατζή.

Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου η Δόξα Δράμας πήρε το προβάδισμα, όταν ο Γαϊδαρτζής έκανε τη σέντρα και ο Μαρκόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 12ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό στον αγώνα με το μακρινό σουτ του Χελιδόνη, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μένκα. Πέντε λεπτά μετά ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, ο Στόϊκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον δεύτερο βοηθό να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Στο 32ο λεπτό ο Εθνικός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Γκαϊδατζής βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δόξας Δράμας, αλλά δε μπόρεσε να τον νικήσει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Κουμπρόγλου εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Τσορμπατζίδη στον Καλαϊτζίδη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για την ομάδα του Εθνικού με τον Γκαϊδατζή να εκτελεί το φάουλ, τον Θεοδωράκη να ''πιάνει'' την κεφαλιά και τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σ' ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Καλαϊτζίδης μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Ντος Σάντος. Δύο λεπτά μετά ο Γκαϊδατζής βρέθηκε ξανά σε θέση τετ-α-τετ, αλλά νικήθηκε από τον Μένκα. Στο 74' ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον προπονητή της Δόξας Δράμας, Κώστα Βασιλακάκη για διαμαρτυρία του σε καταλογισμό οφσάιντ. Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πελτέκης, ο οποίος στο 69' είχε αντικατασταθεί από τον Κυριζάκη.

Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εορδαϊκό και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Έβρο Σουφλίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαλουτάς του συνδέσμου Ημαθίας με βοηθούς τους κ. Χρυσάνη του ίδιου συνδέσμου και Βερνέζη του συνδέσμου Καβάλας.

Δόξα Δράμας: Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Μουτεσίδης, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Σπάσιτς (88' Κανετίδης), Κουμπρόγλου (58' Ντος Σάντος), Στόϊκος, Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος Μ. (83' Παπαζούδης), Μαρκόπουλος

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Χελιδόνης, Πελτέκης (69' Κυριζάκης), Αμπραχαμιάν (75' Σιμτσάκης), Θεοδωράκης (82' Πιλτικάκης), Γωνιάδης, Γκαϊδατζής



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου