Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Νίκη-πρόκριση του Έβρου Σουφλίου επί του Οδυσσέα Αναγέννησης στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

O Κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου, Έβρος Σουφλίου κέρδισε με 1-0 τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών, Οδυσσέα Αναγέννησης στο γήπεδο του Σιδηροκάστρου και προκρίθηκε στη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.


Το γκολ, το οποίο έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του Σουφλίου, σημείωσε ο Λειβαδιώτης στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, ο Έβρος Σουφλίου έφτασε κοντά στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, καθώς είχε δοκάρι μετά το 0-1 με τον Εμρέ.

Η δυνατή βροχόπτωση δυσκόλεψε ιδιαίτερα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

Στη δεύτερη αγωνιστική o Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Δόξα Δράμας, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. 

Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση του ομίλου, ο Νέστος Χρυσούπολης κέρδισε εκτός έδρας στην παράταση με 1-4 την Αναγέννηση Θαλασσιάς (1-1) στην κανονική διάρκεια και προκρίθηκε απευθείας στην τρίτη αγωνιστική του ομίλου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του αγώνα της Δόξας Δράμας με τον Έβρο Σουφλίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δημητριάδης του συνδέσμου Χαλκιδικής με βοηθούς τους κ. Παπαδόπουλο και Τσιότσιο του συνδέσμου Μακεδονίας.

Οδυσσέας Αναγέννησης: Σαμαράς, Πασούδης, Μπάση, Μιλένκοβιτς (60' Κρίτσκας), Ζάντσιος, Μπίντσης (46' Μιντιούρης), Κούτλας, Μουρατίδης, Τσιφτελίδης, Βεζυρόπουλος, Παναγιωτίδης (60' Παπαβασιλείου)

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φακίτσας, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χατζάκος, Εμρέ, Δραγανίδης (76' Τζελίδης), Μερτίκας (87' Δροσάκης), Χιζανισβίλι, Ζυγκερίδης



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου