Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο, της 17ης για τον τρίτο και της 19ης για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο Γκαρακλίδης αγωνίστηκε βασικός στην εντός έδρας επικράτηση της Δόξας Δράμας επί της Κοζάνης με 2-0. Ο Νέστος Χρυσούπολης, στον οποίο παίζουν οι Καραβελίδης, Μκρτσιάν, Λαζαρίδης, Δεσύλλας και Αβογιάν, είχε ρεπό. Ο Μπάτζιος ξεκίνησε βασικός, ενώ οι Σταματόπουλος και Λίτσκας δεν αγωνίστηκαν, στην εκτός έδρας ισοπαλία της Καβάλας με τον Εθνικό Αγιονερίου με 1-1. Για την ομάδα του Αγιονερίου βασικός αγωνίστηκε ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης. Ο Θεοχάρης Λουϊζίδης δεν έπαιξε στην εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης επί του Ηρακλή Αμπελοκήπων με 1-0.
 

Με τον Σιώπη να αγωνίζεται βασικός η Σπάρτη κέρδισε εντός έδρας τον Παναρκαδικό με 2-1, ο Κέρι σημείωσε το δεύτερο γκολ του Αιολικού στην εντός έδρας επικράτηση της ομάδας της Μυτιλήνης επί του Βύζαντα Μεγάρων με 2-0, ενώ ο Καμπιώτης δεν έπαιξε στην νίκη της Χαλκίδας στην έδρα της επί του Α.Ο. Λεβάντε με 4-0.

Ο Αλή Μπασή δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη του Εθνικού Πειραιώς επί της Τριγλίας Ραφήνας με 3-1, όπως και ο Γκουτζέλας στην εντός έδρας ''λευκή'' ισοπαλία της Επισκοπής με τον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Ο Χαϊκάλης έπαιξε σε όλο τον αγώνα στην ήττα της Κηφισιάς στα Ζωνιανά από τον τοπικό Ερμή με 3-0, ενώ ο Κυριακίδης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα του Ιωνικού, που κέρδισε εκτός έδρας τον Φωστήρα με 0-1.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου