Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, της 19ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 21ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο Γκαρακλίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εντός έδρας επικράτηση της Δόξας Δράμας επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 2-0. Ο Μκρτσιάν σημείωσε το τρίτο γκολ στην εντός έδρας νίκη του Νέστου Χρυσούπολης επί της Καβάλας με 3-1. Για την ομάδα της Χρυσούπολης αγωνίστηκαν σ' όλο το ενενηντάλεπτο οι Καραβελίδης, Μκρτσιάν, Αβογιάν, ενώ ο Λαζαρίδης αντικαταστάθηκε στο 65' από τον Δεσύλλα. Ο Φραγκούλης δε χρησιμοποιήθηκε. Για την ομάδα της Καβάλας ο Σταματόπουλος έπαιξε σ' όλο τον αγώνα, ενώ οι Λίτσκας και Μπάτζιος δεν αγωνίστηκαν. Ο Χαράλαμπος Λουιζίδης δε χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας νίκη του Εθνικού Αγιονερίου με 2-1 επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, όπως επίσης και ο Θεοχάρης Λουϊζίδης για την ομάδα της Κρύας Βρύσης.

Ο Σιώπης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Σπάρτης στην εντός έδρας νίκη επί της Χαλκίδας με 1-0, όπως επίσης και ο Κέρι στην εντός έδρας επικράτηση του Αιολικού επί της Καλαμάτας με το ίδιο σκορ.

Ο Κυριακίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας ισοπαλία του Ιωνικού με το Ηράκλειο με 1-1, ο Γκουτζελας δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη της Επισκοπής επί του Αστέρα Βάρης με 1-0, ενώ ο Χαϊκάλης άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Τριγλία Ραφήνας με 1-1. 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου