Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Koζάνη-Έβρος Σουφλίου 3-0

O Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κοζάνη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και γνώρισε την ήττα με 3-0. 


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σουφλίου παρέμεινε στους έντεκα βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα της Κοζάνης ανέβηκε στους 30 βαθμούς και είναι στη δέκατη θέση, ένα βαθμό πίσω από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και τον Εθνικό Αγιονερίου.

Ο Έβρος Σουφλίου, παρότι αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε σε τρεις περιπτώσεις την εστία του Τζόρτζεβιτς. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, σημείωσαν τρία τέρματα και κατέκτησαν τη νίκη με 3-0.

Συγκεκριμένα, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε από την ομάδα του Σουφλίου στο 12ο λεπτό, όταν ο Δραγανίδης επιχείρησε το σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Τζόρτζεβιτς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μερτίκας έκανε το δυνατό σουτ με τον γκολκίπερ της Κοζάνης να αποκρούει τη μπάλα. Στο 38' ο Παπαδόπουλος τροφοδότησε τον Βουτσιώτη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Λιολιοσίδη, με τον τερματοφύλακα του Έβρου Σουφλίου να βρίσκεται σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η Κοζάνη άνοιξε το σκορ, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Λιολιοσίδη η μπάλα έφτασε στον Χαματάϊ, ο οποίος με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του Σουφλίου για το 1-0. Στο 74' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Γιάννη Τσικόπουλο να εκτελεί το φάουλ και τον Ηλία Τσικόπουλο με καρφωτή κεφαλιά να κάνει το 2-0 για την ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Έβρος Σουφλίου απείλησε την εστία της Κοζάνης με το δυνατό σουτ του Δραγανίδη, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Ζαχαριουδάκης βγήκε τετ-α-τετ και έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο νεαρός Πιτσιάβας, που είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα, διαμόρφωσε με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Αλιατίδης,  το τελικό 3-0 για την Κοζάνη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα πάρει ξεκούραστα τoυς τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η F.C. Serres αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η Κοζάνη θα έχει ρεπό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χιώτης του συνδέσμου Τρικάλων με βοηθούς τους Τζανή και Μάναση του ίδιου συνδέσμου.

Κοζάνη: Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτσης, Ηλίας, Παπανώτας, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Η., Πετράκος (63' Ζαχαριουδάκης), Τσικόπουλος Γ., Παπαδόπουλος (89' Πιτσιάβας), Βουτσιώτης (80' Τσαγκαλίδης), Χαματάϊ

Έβρος Σουφλίου: Λιολιοσίδης, Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Τζελέπης (83' Δροσάκης), Μεμέτ, Δραγανίδης, Μερτίκας (78' Μαργαρίτης), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου