Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

O A.O. Oρεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά στις 18:30 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague.


H αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η Ορεστιάδα θέλει να παραμείνει στην οκτάδα και να αποφύγει τα πλέι άουτ, ενώ η Κηφισιά επιδιώκει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση.

Η Κηφισιά προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Φοίνικα Σύρου. Από την πλευρά της η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Τα περιθώρια έχουν στενέψει για την 8αδα. Πρέπει να πιεστούμε για να πάρουμε κάτι θετικό. Η Κηφισιά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει δύσκολη έδρα αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε με δύναμη και σοβαρότητα μπορούμε να επαναλάβουμε τη νίκη του πρώτου γύρου ώστε να αποφύγουμε τις περιπέτειες>>.

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης ανέφερε: <<Έχουμε τρεις δύσκολους αγώνες με Ορεστιάδα, Ηρακλή και Ολυμπιακό και θέλουμε έξι βαθμούς για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση. Αυτό σημαίνει πως δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Δε θα είναι εύκολος αγώνας. Στον πρώτο γύρο ηττηθήκαμε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το πρωτάθλημα μπαίνει σε μία φάση που τα λάθη δεν χωρούν σε κανέναν που θέλει να κάνει τη διαφορά>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Κυριοπούλου και Μυλωνάκης.

Σε τέσσερις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων κερδίζει πάντα ο γηπεδούχος με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο νίκες.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου