Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παμβοχαϊκό

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο και τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


Μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής του πορείας στους ''8'' του Τσάλεντζ Καπ, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει στις 18:00 το απόγευμα τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι. Ο αθλητές του Σάκη Μουστακίδη, που ισοβαθμούν με τον Α.Ο. Ορεστιάδας στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς, θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς προέρχονται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών στο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής και βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση δύο βαθμών από τον πέμπτο Παναθηναϊκό.

Ο Εβρίτης προπονητής του Παμβοχαϊκού, Κώστας Δεληκώστας δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Ο Εθνικός προέρχεται από επιτυχημένη πορεία στο Τσάλεντζ Καπ. Περιμένω να γίνει δυνατό και αμφίρροπο ματς. Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και φυσικά κυνηγάμε την 5η θέση>>.

Ο τεχνικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σάκης Μουστακίδης ανέφερε: <<Η ομάδα μου έκανε μία τεράστια προσπάθεια και μία υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Πάμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στους τέσσερις τελευταίους αγώνες ώστε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά>>.

Στους εννιά αγώνες, που έχουν γίνει μέχρι τώρα μεταξύ των δύο ομάδων, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προηγείται στις νίκες με 5-4. Στον πρώτο γύρο ο Παμβοχαϊκός κέρδισε τον Εθνικό με 3-0 στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Μυλωνάκης και Κυριοπούλου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου