Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στις 20:00 στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> στη μοναδική αναμέτρηση, που θα γίνει το Σάββατο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.


H oμάδα της Αλεξανδρούπολης, που προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή επί του Παμβοχαϊκού στο Βραχάτι και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, θέλει να κλείσει με νίκες τη σεζόν στις τρεις αγωνιστικές, που απομένουν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
 

Ο προπονητής του Εθνικού, Σάκης Μουστακίδης, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση, δήλωσε: <<Ο Φοίνικας είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που στη μέρα της δύσκολα μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Δεν έχουμε πίεση και άγχος, θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να παίξουμε καλό βόλεϊ. Θέλουμε τρεις νίκες μέχρι το τέλος εάν αυτό είναι εφικτό ώστε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν>>.

Από την πλευρά του ο Φοίνικας Σύρου προέρχεται από την ήττα στην Ερμούπολη από την Κηφισιά και βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη δεύτερη Κηφισιά.

Ο Εβρίτης κεντρικός του Φοίνικα, Ανδρέας Ανδρεάδης, που επιστρέφει ως αντίπαλος στην Αλεξανδρούπολη, ανέφερε: <<Eίμαστε σε καλή κατάσταση και ήρθαμε για να πάρουμε τη νίκη. Δε σκεφτόμαστε πως θα κρατήσουμε την 3η θέση αλλά πως θα πάρουμε την 2η θέση και για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσουμε τον Εθνικό ελπίζοντας σε απώλειες της Κηφισιάς. Θεωρώ πως η Κηφισιά μας ταιριάζει πιο πολύ στη σειρά των ημιτελικών και θα κάνουμε το παν τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Ο Εθνικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει νικήσει τον Παμβοχαϊκό και δεν έχει άγχος οπότε περιμένω να γίνει δυνατό ματς. Θα νικήσει η ομάδα που θα έχει πάθος, θέληση και καλή τακτική>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Γεωργιάδης και Ιωαννίδης.

Σε έντεκα αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων στη Volleyleague ο Φοίνικας Σύρου προηγείται στις νίκες με 8-3.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου