Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

O Έβρος Σουφλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Οδυσσέα Αναγέννησης

Με τη διεξαγωγή των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αρχικά σε φάση εννιά ομίλων με γεωγραφικά κριτήρια και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ο αγώνας της ενδιάμεσης φάσης ανάμεσα στους νικητές του πέμπτου και του έκτου ομίλου, η προημιτελική και η ημιτελική φάση και ο τελικός αγώνας, από τον οποίο θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα, που θα κατακτήσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών.


Ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Έβρου, Έβρος Σουφλίου έχει τοποθετηθεί στον πρώτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τετάρτη στις 15:00 σε νοκ άουτ αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Σερρών, Οδυσσέα Αναγέννησης.

Στις άλλες δύο νοκ άουτ αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, η Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης, Αναγέννηση Θαλασσιάς θα φιλοξενήσει τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Καβάλας, Νέστο Χρυσούπολης, ενώ η Κυπελλούχος της ΕΠΣ Δράμας, Δόξα Δράμας θα παίξει εντός έδρας με την Κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Αν ο Έβρος Σουφλίου καταφέρει να πάρει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας στη δεύτερη αγωνιστική το νικητή του ζευγαριού Δόξα Δράμας-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την Τετάρτη 16 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έχουν ως εξής:

Τετάρτη, 15:00

Θαλασσιάς: Αναγέννηση Θαλασσιάς-Νέστος Χρυσούπολης [Γεωργιτσόπουλος-Χασιώτης-Τσακίρης (Δράμας)]
Δόξας Δράμας: Δόξα Δράμας-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου [Σιδηρόπουλος (Έβρου)-Κούλα Χ. (Ξάνθης)-Κηλικιώτης (Ξάνθης)]
Σιδηροκάστρου: Οδυσσέας Αναγέννησης-Έβρος Σουφλίου [Δημητριάδης (Χαλκιδικής)-Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)-Τσιότσιος (Μακεδονίας)]



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου