Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague

Mε τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής θα συνεχιστεί από την Παρασκευή μέχρι την Καθαρή Δευτέρα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


O Eθνικός Αλεξανδρούπολης, που προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με ανατροπή επί του Παμβοχαϊκού στο τάι μπρέικ και βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, υποδέχεται το Σάββατο τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από την Κηφισιά και είναι στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς.

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 και βρίσκεται στην όγδοη θέση με 22 βαθμούς, αντιμετωπίζει στο Ζηρίνειο την Κυριακή την Κηφισιά, η οποία επικράτησε εκτός έδρας του Φοίνικα Σύρου και είναι στη δεύτερη θέση με 45 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει την Παρασκευή η αυλαία της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ουραγό Λαμία στο Χαλκιοπούλειο. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Παμβοχαϊκό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση ενός βαθμού και να διεκδικούν την πέμπτη θέση. Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Ηρακλή και η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει την Καθαρή Δευτέρα στη Μίκρα, με τον προτελευταίο Άρη να υποδέχεται τη δέκατη του βαθμολογικού πίνακα, Παναχαϊκή.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague έχουν ως εξής:

Παρασκευή

20:00, <<Χαλκιοπούλειο>>: Λαμία-Ολυμπιακός (Μουλά Ε.-Μουλά Λ.)

Σάββατο

20:00, <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>>: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Φοίνικας Σύρου (Γεωργιάδης-Ιωαννίδης)

Κυριακή

16:00, Πανελληνίου: Παναθηναϊκός-Παμβοχαϊκός (Φραγκάκης-Γεροθόδωρος)
18:30, <<PAOK Sports Arena>>: ΠΑΟΚ-Ηρακλής (Αβραμίδης-Δεληκωστίδης)
18:30, <<Ζηρίνειο>>: Κηφισιά-Α.Ο. Ορεστιάδας (Κυριοπούλου-Μυλωνάκης)

Καθαρή Δευτέρα

18:00, Μίκρας: Άρης-Παναχαϊκή (Θεμελής-Βασιλειάδης)



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου