Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Α.Ο. Μάκρης-Νίκη Απαλού 1-1

Σ' ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, με δύο γκολ, ένα χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους και δύο δοκάρια για τους φιλοξενούμενους, ο Α.Ο. Μάκρης και η Νίκη Απαλού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο των <<Μαύρων Αετών>> στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Αυγερίδη έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ το συγκρότημα του Παναγιώτη Λογαρά έχει συγκεντρώσει 30 βαθμούς και είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας.


Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, όταν ο Τσολακάκης επιχείρησε να τροφοδοτήσει τον Ναλμπάντη, αλλά ο Καλοδημίδης βγήκε προ του νεαρού μεσοεπιθετικού του Απαλού και έδιωξε τη μπάλα. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν στην ευκαιρία των φιλοξενουμένων με το σουτ του Βανδουλάκη, το οποίο πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπόγλου. Στο 8' ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Τσολακάκης έκανε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μακαρίδης πάσαρε στον Κρομμύδα, ο οποίος πλάσαρε, με τον Καλοδημίδη να αποκρούει τη μπάλα με τα πόδια. Στο 17' ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ, ο Ιγνατιάδης έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Ευστρατιάδη, ο οποίος έκανε το σουτ, που κατέληξε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλοδημίδη. Στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Μάκρης βρέθηκε σε ετοιμότητα στο σουτ του Ευστρατιάδη. Στο 26' ο Βανδουλάκης ''έπιασε'' την κεφαλιά και ο Μπόγλου απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Στο 32ο λεπτό ο Βανδουλάκης έκλεψε τη μπάλα από τον Ευστρατιάδη και πάσαρε στον Χαραλαμπίδη, ο οποίος έκανε το σουτ, που κατέληξε άουτ. Στο 38' ο Χαραλαμπίδης πέρασε δύο αμυντικούς του Απαλού και έκανε το πλασέ, το οποίο εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Μπόγλου. Στο 42' ο Χαραλαμπίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Βανδουλάκης έκανε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του τερματοφύλακα του Απαλού. Στην τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου, που σημειώθηκε στο 44', το πλασέ του Τσολακάκη πέρασε άουτ.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Μπόγλου μπλόκαρε τη μπάλα στο σουτ του Αθανασιάδη στο 54'. Στο επόμενο λεπτό ο Τσακπινίδης πάσαρε στον Καλούδη, που είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα στη θέση του Ναλμπάντη, ο οποίος έκανε το πλασέ, που κατέληξε λίγο άουτ. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η ομάδα του Απαλού άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπανού, για τον καταλογισμό του οποίου διαμαρτυρήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Μάκρης, με τον νεαρό μπακ του Απαλού να σημειώνει το τέταρτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 65' ο Χανός εκτέλεσε το φάουλ από μακρινή απόσταση, το οποίο έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ο Καλοδημίδης. Δύο λεπτά αργότερα ο Καρπουζάκης γύρισε τη μπάλα στον Βανδουλάκη, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Χανό και κατέληξε στην αγκαλιά του Μπόγλου. Στο 72' ο Κατσίκας εκτέλεσε το πλάγιο από τη δεξιά πλευρά και ο Ντάμαλης στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά την μπάλα από την άμυνα της ομάδας του, την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καλοδημίδη. Στο 79' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Καζάκο, το οποίο εκτέλεσε ο Χαραλαμπίδης, αλλά ο τερματοφύλακας του Απαλού απέκρουσε τη μπάλα κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Στο 86ο λεπτό η ομάδα της Μάκρης έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Λαϊνας εκτέλεσε το φάουλ, γεμίζοντας τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή του Απαλού, με τον Ανδρεόπουλο να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ να διαμορφώνει το τελικό 1-1, σε μία φάση για την οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ στον Καλούδη, πριν φτάσει η μπάλα στον σκόρερ της Μάκρης. Ο Ανδρεόπουλος πέτυχε το πέμπτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και είναι πλέον μαζί με τον Βανδουλάκη οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας της Μάκρης. Δύο λεπτά αργότερα η μπάλα κατέληξε άουτ στην εκτέλεση φάουλ του Σπανού. Στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα, η οποία σημειώθηκε στο 90', το σουτ του Τσολακάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Καλοδημίδης.



Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Μάκρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωτοπόρο Α.Ε.Ν. Χιλής και η Νίκη Απαλού θα φιλοξενήσει την Α.Ε.Κ. Έβρου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κτιστόπουλος με βοηθούς τους κ. Κώνογλου και Λιάπατη.


Α.Ο. Μάκρης: Kαλοδημίδης, Γκίκας (56' Ματσουκατίδης), Σκούμπας (88' Παπαδόπουλος), Ντάμαλης, Αποστόλου, Ανδρεόπουλος, Βανδουλάκης, Καρπουζάκης (74' Καζάκος), Αθανασιάδης, Λαϊνας, Χαραλαμπίδης


Νίκη Απαλού: Μπόγλου, Σπανός, Μακαρίδης, Ιγνατιάδης, Χανός, Ευστρατιάδης, Τσολακάκης, Αλμετίδης, Κρομμύδας (76' Μοχια), Τσακπινίδης (67' Κατσίκας), Ναλμπάντης (52' Καλούδης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου