Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Α2 Ανδρών

Με τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο, της 22ης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο και της 26ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Η Ροδίων Άθλησις των Αντωνιάδη, Καβαρατζή και Προδρομίδη επικράτησε εκτός έδρας του Α.Ο. Μυτιλήνης με 3-0 σετ, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου και θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Volleyleague. O OΠΕ Ρεθύμνου, στον οποίο είναι προπονητής ο Γιώργος Σταυρόπουλος κέρδισε εντός έδρας τον ΟΦΗ, στον οποίο είναι τεχνικός ο Δημήτρης Ζλατιλίδης με 3-1. Η ομάδα του Ρεθύμνου τερμάτισε στην τέταρτη θέση και η ομάδα του Ηρακλείου στην έβδομη.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας των Κοντοστάθη και Αλεξάκη, παρά την εκτός έδρας ήττα του από την ΑΕΚ στο τάι μπρέικ, κατέλαβε τη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου και θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Volleyleague. O Aπόλλων Αθηνών των Κυριακίδη και Αμαριανάκη έκαμψε στην έδρα του την αντίσταση της Ε.Α. Πατρών στο τάι μπρέικ και τερμάτισε στην πέμπτη θέση του ομίλου.

Η Νίκη Αιγινίου του Παράσογλου κέρδισε εκτός έδρας την Ελπίδα Αμπελοκήπων των Χριστόφα και Παντίρη με 3-1, τερμάτισε στην πρώτη θέση του τρίτου ομίλου και θα λάβει μέρος στα μπαράζ ανόδου στη Volleyleague. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων κατέλαβε την τρίτη θέση. Η Α.Ε. Κομοτηνής των Τσιακμάκη, Καψαλιάρη και Χρηστουηλία επικράτησε εντός έδρας με 3-1 της υποβιβασμένης Ένωσης Τούμπας του Γεωργιάδη και τερμάτισε στην πέμπτη θέση του ομίλου. Η Χ.Α.Ν.Θ. του Φιλιππίδη είχε ρεπό και κατέλαβε την ένατη θέση. Ο Μακεδονικός του Ρεμπούτζια κέρδισε εντός έδρας τη Γ.Ε.Α. με 3-1 και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Τέλος, ο Νέστωρ των Κράβαρικ και Μποζίδη νίκησε στην έδρα του στο τάι μπρέικ τον Α.Ο. Σερρών και ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην έκτη θέση.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου