Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Στην Εθνική Νέων ο Αραμπατζής

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, κλήθηκε και συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Νέων, η οποία ξεκίνησε σήμερα στο Άργος, εν όψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.



Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Τιφλίδα, όπου θα πάρει μέρος στον έκτο όμιλο με αντιπάλους τις Γεωργία, Σερβία και Ισραήλ. Το εισιτήριο για τα γήπεδα της Δανίας το καλοκαίρι (28 Ιουλίου-7 Αυγούστου), θα πάρει η πρώτη ομάδα του ομίλου.

Οι 19 αθλητές, που κλήθηκαν από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές, Στέλιο Σεϊρεκίδη και Στέλιο Αλεπουδέα, είναι οι εξής: Κρητικός, Τζάνος, Παπαπούλιος (Πανελλήνιος), Μπραουδάκης, Μωραϊτης (ΑΣΕ Δούκα), Τσάτσας, Μελετάκος (Άρης Νικαίας), Αραμπατζής, Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης (ΠΑΟΚ), Χαραλαμπίδης, Αποστολίδης, Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Τσαμεσίδης (Φοίβος Συκεών), Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Θεοδωρόπουλος (Αερωπός Έδεσσας), Ηλιόπουλος (Φράιμπουργκ), Μουτσόπουλος (Πολχάιμ), Πολύδωρος (Ευρωπαϊκό Κολέγιο Κύπρου).

Η Εθνική Νέων θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 17:00 τη Γεωργία, το Σάββατο στις 15:00 τη Σερβία και την Κυριακή στη 13:00 το Ισραήλ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου