Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ισοπαλία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην έδρα του Ηρακλή Αμπελοκήπων

O Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Σαριανίδη, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, έφτασε τους 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του ο επίσης υποβιβασμένος στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας Ηρακλής Αμπελοκήπων έχει συγκεντρώσει 25 βαθμούς και είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και συγκεκριμένα στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σάρρος αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Κραγιόπουλου και με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη σε γκολ του Πελτέκη, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα στο 67' στη θέση του Τορομανίδη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Αγιονερίου, ενώ ο Ηρακλής Αμπελοκήπων θα παίξει εντός έδρας με τον Εορδαϊκό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαυρίδης του συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τους κ. Δέλλιο και Μίσκο του ίδιου συνδέσμου.

Ηρακλής Αμπελοκήπων: Ζιάκκας, Καραπέτρος, Παπαδόπουλος (46' Σαμανίδης), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Ντουτσαρίδης, Μαυρίδης, Σάρρος (70' Τσεκερίδης), Κραγιόπουλος, Σαμπιασβίλι, Βόσδου (75' Χαψάς)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Καλαϊτζίδης, Γκαϊδατζής, Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Αμπραχαμιάν, Τορομανίδης (67' Πελτέκης), Κριεζής (60' Κυριζάκης), Γωνιάδης, Θεοδωράκης, Τσαμουρλίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου