Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής σε πρώτο και δεύτερο όμιλο, της 24ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο και της 27ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο Γκαρακλίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην ισοπαλία της Δόξας Δράμας στο Σουφλί με 4-4. Ο Θεοχάρης Λουϊζίδης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0. Οι Μκρτσιάν και Δεσύλλας ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην ήττα στην Κοζάνη από την τοπική ομάδα με 3-1. Ο Δεσύλλας αντικαταστάθηκε στο 63' από τον Λαζαρίδη, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Αβογιάν, Καραβελιδης και Φραγκούλης. Ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας νίκη του Εθνικού Αγιονερίου επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 1-0. Ο Λίτσκας, που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Καβάλας και αντικαταστάθηκε στο 69' από τον Μπρατσιάνι σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη επί του Καμπανιακού με 2-0, ο Μπάτζιος έπαιξε σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Σταματόπουλος.

Ο Σαβελίδης δεν έπαιξε στην εντός έδρας νίκη της Πύδνας Κίτρους επί του Τυρνάβου με 2-1.

Ο Σιώπης σημείωσε το τρίτο γκολ της Σπάρτης στην εντός έδρας επικράτηση με 7-0 επί της Καλαμάτας, η οποία υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα. Πλέον, η ομάδα της Λακωνίας χρειάζεται ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League. O Kέρι πέτυχε δύο γκολ στην εντός έδρας επικράτηση του Αιολικού επί του Κανάρη Χίου με 6-0.

Ο Γιάννης Γκουτζελάς αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα της Επισκοπής στην εκτός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό με 2-1, ο Κυριακόδης δεν έπαιξε στην εντός έδρας ισοπαλία του Ιωνικού με τον ΟΦΗ με 1-1, ενώ ο Χαϊκάλης πέτυχε δύο γκολ στην εντός έδρας επικράτηση της Κηφισιάς επί του Ηρακλείου με 5-0.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου