Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Φιλική νίκη της Εθνικής Εφήβων επί της Βουλγαρίας

Στη πρώτη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων η Εθνική Εφήβων επικράτησε με 28-20 της Βουλγαρίας στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης.


Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που προετοιμάζεται από το ξεκίνημα της σεζόν με στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Λιθουανία.

Η εθνική μας ομάδα είχε κατά διαστήματα πολύ καλή παρουσία και πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα. Με ανοικτή άμυνα και γρήγορες αντεπιθέσεις η ελληνική ομάδα κατάφερε να χτίσει μια διαφορά, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος. Μάλιστα, αυτή έφτασε ακόμα και τα δέκα γκολ (25-15) στο 54' με τέρμα του Καραμπουρνιώτη.

Την Τρίτη στις 12:00 οι δύο ομάδες θα δώσουν το δεύτερο και τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι στο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: <<Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Βουλγαρία ήταν ανταγωνιστική και ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Εμείς παρά τον λίγο χρόνο προετοιμασίας δείξαμε συγκέντρωση, δυναμική και σίγουρα υπάρχι μέλλον>>.

Ο προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας Νίκολα Ντόμπρεφ σχολίασε: <<Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Είχαμε πολύ άγχος και αυτό μας επηρέασε. Αύριο πιστεύω θα παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία>>.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Σαπανίδης και Παρασκευούδης. 

Δίλεπτα: 4-4, Πέναλτι: 2/3-3/4

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 6-2, 7-4, 11-5, 12-6, 14-7 (ημίχρονο), 17-9, 17-10, 21-13, 24-15, 25-16, 28-20 (τελικό σκορ)

Ελλάδα: Δεληζάνος 6, Κουκμίσης, Λιόλιος 3, Καραβασίλης, Κολοβός 1, Νικολούτσος, Λιάπης 1, Δέλιας, Βελαώρας 1, Μπέτζιος, Τότος, Καλόμοιρος 3, Πετρίδης 1, Στίγγας 5, Καραμπουρνιώτης 6, Μανωλούδης, Τριανταφυλλίδης

Βουλγαρία: Νταναϊλοφ, Στογιάνοφ Μ. 2, Ζόκα, Στογιάνοφ Γ. 1, Τοντόροφ 4, Γιορντάνοφ Ι. 4, Ατανάσοφ 1, Γιορντάνοφ Σ., Παναγιότοφ, Ίλιεφ 1, Μίχνεφ, Σσλάβτσεφ, Χιουσείν, Ρουσένοφ 2, Σλάβοφ 3, Κόλεφ 1

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου