Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, της 22ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 25ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο Γκαρακλίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εντός έδρας επικράτηση της Δόξας Δράμας επί της Θύελλας Φιλώτα με 3-0. Οι Καραβελίδης, Αβογιάν και Λαζαρίδης ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα στην Κρύα Βρύση, με τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 62' από τον Παπαδάτο και τον τρίτο να δίνει τη θέση του στο 61' στον Δεσύλλα, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Μκρτσιάν και Φραγκούλης. Από την ομάδα της Κρύας Βρύσης δεν έπαιξε ο Θεοχάρης Λουϊζίδης. Ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης δε χρησιμοποιήθηκε στη νίκη του Εθνικού Αγιονερίου με 0-1 στην Κοζάνη. Ο Μπάτζιος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Καβάλας στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ο Λίτσκας πέρασε στον αγώνα στο 76΄ στη θέση του Δελή, ενώ δεν αγωνίστηκε ο Σταματόπουλος.

Ο Σαβελίδης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη της Πύδνας Κίτρους επί του Εθνικού Φιλιππιάδας με 1-0.

Η Σπάρτη του Δημήτρη Σιώπη επικράτησε εντός έδρας με 4-0 του Βύζαντα Μεγάρων και ο Κέρι έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας ήττα του Αιολικού από την Ερμιονίδα με 1-0.

Ο Κυριακίδης δεν έπαιξε στην εντός έδρας ισοπαλία του Ιωνικού κόντρα στον Ιάλυσο με 1-1, ο Γκουτζέλας ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Επισκοπής στην ήττα από την Τριγλία στη Ραφήνα με 2-1, ενώ η Κηφισιά του Χαϊκάλη απέσπασε ''λευκή'' ισοπαλία από τον Φωστήρα.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου