Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Νίκη του Έβρου Σουφλίου επί της Θύελλας στον Φιλώτα

Ο Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Θύελλα Φιλώτα και κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με 0-1 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σουφλίου, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά της η Θύελλα Φιλώτα παρέμεινε στους 31 βαθμούς και βρίσκεται δέκα βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, έχοντας υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα, αφού την επόμενη αγωνιστική θα έχει ρεπό.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε τη νίκη στον Έβρο Σουφλίου σημείωσε ο Ευφραιμίδης στο 65ο λεπτό της συνάντησης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Δράμας, ενώ η Θύελλα Φιλώτα θα έχει ρεπό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Αγγελούδης του συνδέσμου Λάρισας με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Καραγιάννη του ίδιου συνδέσμου.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης Α., Κατσούλης (61' Ιορδανίδης), Σέχι (82' Γουρζουλίδης), Κοντογουλίδης Δ., Τακίδης, Γιακουμής, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης (72' Βαφειάδης), Μπαστάνης Γ., Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Δροσάκης (69' Κουτσούλας), Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Χιζανασβίλι, Φακίτσας, Δραγανίδης, Τσελέπης, Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου