Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Συνάντηση διοίκησης και αθλητών στον Άθλο Ορεστιάδας

Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άθλου Ορεστιάδας, η διοίκηση είχε την Τετάρτη μία φιλική συνάντηση με τους αθλητές και τον προπονητή στα γραφεία του συλλόγου στο ''Νίκος Σαμαράς''.



Στη συνάντηση πήραν το λόγο όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Άθλου Ορεστιάδας, τα οποία ευχαρίστησαν τους αθλητές και τον προπονητή για τη φετινή προσπάθεια κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συλλόγου, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΣΠΕΘΡ και διεκδίκησε την άνοδο στην Α2 Ανδρών σε αγώνα μπαράζ με τα Χανιά στο <<Κατσάνειο>>. Στη συνέχεια οι αθλητές ανταπέδωσαν και ευχαρίστησαν τους ανθρώπους της διοίκησης του Άθλου Ορεστιάδας.

Ο πρόεδρος του Άθλου, κ. Γεώργιος Τσολακίδης αναφέρθηκε και στη νέα αγωνιστική περίοδο, κατά την οποία, όπως είπε, η προσπάθεια της ομάδας θα συνεχιστεί με πιο έντονους ρυθμούς σ' όλα τα επίπεδα με περισσότερη εμπειρία απ' όλους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο έφορος του ανδρικού τμήματος κ. Πολυχρόνης Διαμαντίδης, ο οποίος με τη σειρά του είπε ότι αυτή η χρόνια έκανε την ομάδα πιο δυνατή, με προοπτική να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των ακαδημιών του Άθλου, κ. Ιωάννης Καρράς ευχαρίστησε τον προπονητή των ανδρών και των ακαδημιών, κ. Κωνσταντίνο Ντινούδη, τον προπονητή των ακαδημιών και αρχηγό της ομάδας, κ. Ιωάννη Καρδαμανίδη και τους αθλητές για τη σημαντική τους βοήθεια με τις επισκέψεις τους στα σχολεία της Ορεστιάδας δείχνοντας στα παιδιά της περιοχής τα μυστικά του βόλεϊ.

Ο προπονητής του ανδρικού τμήματος κ. Κωνσταντίνος Ντινούδης παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε τους αθλητές του για τις προσπάθειές τους, όπως επίσης και τη διοίκηση της ομάδας.

Τέλος, ανακοινώθηκε από τη διοίκηση ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του Άθλου θα συνεχιστούν κανονικά.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου