Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Nίκη παραμονής της Γ.Ε.Α. στη Λάρισα

H Γ.Ε.Α. επικράτησε εκτός έδρας της ουραγού Ε.Α. Λάρισας με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α2 Ανδρών. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τους αγώνες Α.Ε. Κομοτηνής-Νίκη Αιγινίου και Μακεδονικός-Αίας Ευόσμου.


Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη έφτασε τους 31 βαθμούς, ανέβηκε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (η Α.Ε. Κομοτηνής, που έχει 29 βαθμούς, υποδέχεται την Τετάρτη την πρωτοπόρο Νίκη Αιγινίου) και αύξησε τη διαφορά της από τη ζώνη των μπαράζ στους επτά βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, καθώς ο Αίας Ευόσμου, που έχει 24 βαθμούς, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τετάρτη τον τέταρτο της βαθμολογίας Μακεδονικό. Από την πλευρά του το συγκρότημα της Λάρισας παρέμεινε στους 11 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Γ.Ε.Α. κατέκτησε εύκολα το πρώτο και το τρίτο σετ με 16-25 και 17-25 αντίστοιχα, ενώ η ομάδα της Λάρισας προέβαλε αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ, αλλά η Γ.Ε.Α. έφτασε στην κατάκτηση του με 22-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 3-0 σετ.

Την επόμενη αγωνιστική η Γ.Ε.Α. υποδέχεται το Νέστορα, ενώ η Ε.Α. Λάρισας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Ο. Σερρών.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Παρασκευάς και Κολτσίδας.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 22-25, 17-25)

Ε.Α. Λάρισας: Μαντάρας, Μωϋσιάδης, Ναλετάκης, Ματούλας, Περουλάκης, Μαλκούτης, (λ) Γαλάνης/Ταμπόσης, Σκαρμούτσος

Γ.Ε.Α.: Αρχοντούδης, Ανδρεάδης, Δαλδαβερένης, Μπουφίδης, Κώτας, Κωνσταντινίδης, (λ) Μπαξεβανίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου