Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Tα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων του Σαββάτου

Με οκτώ αναμετρήσεις της δεύτερης κατηγορίας άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου η αυλαία της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου.


Στον πρώτο όμιλο η Α.Ε.Ν. Χιλής, η οποία κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική το πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα στον Απαλό με 2-1 από τη νεανική ομάδα της Νίκης Απαλού. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου, η Α.Ε.Κ. Έβρου και η Θράκη Φερών αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ.

Στο δεύτερο όμιλο, όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων (έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική), ο Ατρόμητος Ασπρονερίου κέρδισε στην έδρα του την Ομόνοια Λυκόφης με 1-0, ο Ακρίτας Δαδιάς επικράτησε στην Κορνοφωλιά της τοπικής ομάδας με 3-1, ενώ ο Α.Ο. Τυχερού και η Δόξα Ελληνοχωρίου ολοκλήρωσαν με ισοπαλία τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν στο γήπεδο του Τυχερού, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε με σκορ 2-2. Ο Ορφέας Σοφικού πήρε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Πυρσός Σιδηρού δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο γήπεδο του Σοφικού. Η Ασπίδα Βρυσούλας πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης και ολοκλήρωσε ξεκούραστα τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αφού αντιμετώπιζε τον Ο.Φ.Ι. Ισαακίου, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Στον τρίτο όμιλο ο Α.Ο. Νεοχωρίου νίκησε με 1-0 τη Δόξα Δόξας στο γήπεδο του Κυπρίνου και αναδείχθηκε πρωταθλητής του ομίλου. Ο Ακρίτας Ορμενίου κέρδισε εντός έδρας τη Θύελλα Κυπρίνου με 5-3 σ' ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι και η Ομόνοια Φυλακίου επικράτησε στην έδρα της με 4-1 του Ηρακλή Σαγήνης 

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων του Σαββάτου ανά όμιλο έχουν ως εξής:

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Νίκη Απαλού-Α.Ε.Ν. Χιλής 2-1 (49' Καλούδης, 68' Σπανός-81' Σαλαμανάκης)
Α.Ε.Κ. Έβρου-Θράκη Φερών 1-1 (75' Κεκέογλου-65' Ντόλας)

Β' ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ο. Κορνοφωλιάς-Ακρίτας Δαδιάς 1-3 (5' Κιτιούδης-40' Ράλλης Απ., 62' Τσιάνγκας, 84' αυτογκόλ Μπαδιανούδης Μ.)
Ατρόμητος Ασπρονερίου-Ομόνοια Λυκόφης 1-0 (30' πεν. Φουτσιτζούδης)
Ορφέας Σοφικού-Πυρσός Σιδηρούς 3-0 α.α.
Α.Ο. Τυχερού-Δόξα Ελληνοχωρίου 2-2 (20' Λιγούρας, 40' Δ. Μόκαλης-42' Τιαλιάκας, 53' Τζίνης)
Ασπίδα Βρυσούλας-Ο.Φ.Ι. Ισαακίου 3-0 α.α. 

Γ' ΟΜΙΛΟΣ
Ακρίτας Ορμενίου-Θύελλα Κυπρίνου 5-3 (10', 22', 55' Θεοδοσίου, 30' Βασιλειάδης Δ., 70' Θεοδωρίδης-25' Καρατεπελής, 40' Ηλιόπουλος, 60' Κύρου)
Δόξα Δόξας-Α.Ο. Νεοχωρίου 0-1 (15' Καβουρούδης)
Ομόνοια Φυλακίου-Ηρακλής Σαγήνης 4-1 (21', 29' Σουσαμτσίδης, 27' Τσιγκούνης, 38' Θεοχαρίδης-70' Τσακιρίδης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου