Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Tρία γκολ ο Αραμπατζής στην ήττα-αποκλεισμό της Εθνικής Νέων από την ισχυρή Σερβία

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής σημείωσε τρία γκολ στην ήττα της Εθνικής Νέων από τη Σερβία με 20-17 στο δεύτερο αγώνα της στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Τιφλίδα.


Η ήττα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έκρινε και την πρόκριση στην τελική φάση υπέρ της Σερβίας. Πλέον η εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει να κατακτήσει την δεύτερη θέση του ομίλου με νίκη κόντρα στο Ισραήλ στον τρίτο και τελευταίο της αγώνα στον όμιλο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στη 13:00.

H Eθνική Νέων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία εγκλώβισε τα ατού των Σέρβων, ενώ παράλληλα επιθετικά έβρισκε λύσεις με τους Μωραϊτη και Κρητικό. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Σερβία να προηγείται με 10-8. Ωστόσο, στις αρχές του δευτέρου μέρους ένα πολύ κακό δεκάλεπτο στοίχισε στην Εθνική, αφού αρχικά δεν εκμεταλλεύτηκε τη δίλεπτη αποβολή που χρεώθηκαν οι Σέρβοι, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα επιμέρους σκορ 6-1 και το σκορ έγινε 9-16 στο 40'. Η Εθνική δεν τα παράτησε και μέσα σε λίγα λεπτά μ' ένα σερί 5-0 μείωσε σε 14-16 και 17-19 αλλά οι Σέρβοι με ψυχραιμία κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Καλύτεροι παίκτες για τις δύο ομάδες επιλέχθηκαν από τους διοργανωτές οι τερματοφύλακες Μουτόπουλος και Μιλοσάβλιεφ.

Διαιτητές: Γιόρουμ-Κλέβεν (Νορβηγία), Δίλεπτα: 3-3, Πέναλτι: 1/2-2/3

Ελλάδα: Κρητικός 4, Παπαπούλιος, Μωραϊτης 4, Μελετάκος, Αραμπατζής 3, Καραγκιοζόπουλος, Τσαναξίδης, Χαραλαμπίδης 2, Αποστολίδης 2, Τριανταφυλλίδης, Καρκαλάτος, Θεοδωρόπουλος, Ηλιόπουλος 2, Μουτόπουλος, Πολύδωρος

Σερβία: Άρσενιτς 6, Μπάρουτζιτς 1, Γκάτσεβιτς, Γιούρακιτς, Κλιαϊτς 4, Κολάκοβιτς 2, Κούρτες 1, Μάρκοβιτς 1, Μιλοσάβλιεφ, Μίκιτς 4, Ραντοβάνοτις, Ρανισάβλιεβιτς, Ράτκοβιτς 1, Σμίλιανιτς, Στογιάνοβιτς

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου