Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Xάλκινο μετάλλιο για τον Μύρο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σε τουρνουά της Αθήνας

Στο τελευταίο κατά σειρά πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Νικηφόρος Μύρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς σημείωσε μόνο μία ήττα στον ημιτελικό της διοργάνωσης και με έξι νίκες συνολικά κερδίζοντας και τον μικρό τελικό κατέλαβε την τρίτη θέση.


Αυτό το μετάλλιο δίνει στο νεαρό αθλητή του Εθνικού πολύ υψηλή βαθμολογία στο μεγάλο τελικό των τουρνουά, καθώς ο Μύρος θα είναι το τέταρτο φαβορί των αγώνων.

Στην ίδια διοργάνωση και κατηγορία συμμετείχε και ο 11χρονος Κίμωνα Μήτκας, ο οποίος με σταθερότητα στην απόδοσή του κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της έβδομης θέσης επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία.

Στην κατηγορία των Παίδων ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που αγωνίζεται για πρώτη χρονιά φέτος στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, έδειξε σημάδια συνεχούς βελτίωσης, δίνοντας πολλούς αγώνες στο τουρνουά και επανέρχεται μετά την αποχή που είχε λόγω σημαντικού τραυματισμού.

Οι παμπαίδες του Εθνικού, καθώς και η κορασίδα Θεοδώρα Βασιλειάδου θα λάβουν μέρος στον τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Κοζάνη, όπου θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι αθλητές της κάθε κατηγορίας.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου