Τρίτη 10 Μαΐου 2016

''Έσπασε'' την έδρα του ΠΑΟΚ η Νέα Ιωνία της Κεπεσίδου στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών

Η Νέα Ιωνία, στην οποία αγωνίζεται η Μάγδα Κεπεσίδου ''έσπασε'' την έδρα του ΠΑΟΚ της Δήμητρας Μπατζαρακούδη και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών.


Η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς επικράτησε με 26-24 του ''Δικεφάλου του Βορρά'' στο ''Σπίτι του Χάντμπολ'' στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών.

Οι φιλοξενούμενες, παρά τη μεγάλη απώλεια της Λαμπρίνας Τσακάλου, κατάφεραν να πάρουν σπουδαίο ''διπλό'' και πλέον έχουν την ευκαιρία την Τετάρτη να στεφθούν πρωταθλήτριες, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να ισοφαρίσει και να ανακτήσει ξανά το πλεονέκτημα έδρας. 

Το παιχνίδι της Τετάρτης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Νέας Ιωνίας, ενώ αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ η σειρά θα μεταφερθεί για τρίτο και τελευταίο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Η Νέα Ιωνία ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ έχοντας ως κορυφαία την Κύπρια πίβοτ Παπά, η οποία σημείωσε δώδεκα τέρματα. Στο 45' ξέφυγε με πέντε γκολ (15-20) και ουσιαστικά ''καθάρισε'' την υπόθεση νίκη με την ομάδα της Γρηγορίας Γκόλιας να πλησιάζει επικίνδυνα (21-23), χωρίς να καταφέρει να γυρίσει το ματς και να διεκδικήσει τη νίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Τσάκωνας και Χασκής, οι οποίοι έγραψαν στο φύλλο αγώνα: <<Στο 21:58 φίλαθλος του ΠΑΟΚ μετά από επίτευξη τέρματος της ομάδας του έριξε στον αγωνιστικό χώρο ένα ρολό χαρτί (ταμειακής μηχανής). Μετά την απομάκρυνσή του το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Στο τέλος του αγώνα άτομο που ήταν ορισμένος ως security-ασφάλεια γηπέδου, διέσχισε τον αγωνιστικό χώρο και ερχόμενος στην γραμματεία απευθυνόμενος προς τους διαιτητές είπε: ''Δεν θα παίζετε με την ιστορία του ΠΑΟΚ, πρέπει να ντρέπεστε καραγκιόζηδες''. Απομακρύνθηκε με τη συνδρομή της αστυνομίας>>.

Τα δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι 4/5-4/5

Τα πεντάλεπτα: 0-1, 1-2, 3-6, 5-7, 8-10 (ημίχρονο), 12-13, 14-18, 15-20, 17-21, 21-23, 24-26

ΠΑΟΚ: Νούλα 5, Τσαουσίδου 3, Τζέριτς, Μίλασιτς 6, Μούρνου 3, Ράτσικα, Μπατζαρακούδη, Κωστοπούλου, Παύλου, Τσομπανίδου, Βαφειάδου 3, Στρατάκη, Παπάζογλου, Μάστακα 4, Κοκτσίδου, Ζυγούρα
Νέα Ιωνία: Κεπεσίδου, Μπαλάφα, Μπράουερ 5, Παπανικολάου 2, Παπά 12, Σαϊντοβα, Ζυγούρα 3, Κοντοστεργίου, Μανδά, Χρύση 2, Βασιλειάδου, Σαραντάκου, Μασμανίδου 1, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου