Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Πέντε μετάλλια ο Κελεσίδης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Μία αξιόλογη διάκριση σημείωσε ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής (Ο.Ε.Γ.Α.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών-Εφήβων και Γυναικών-Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα <<Ιωάννης Μελισσανίδης>> στη Μίκρα της Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, ο αθλητής του συλλόγου, Γεώργιος Κελεσίδης, αν και παίδας, στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία των εφήβων, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό με 67.500 βαθμούς εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους τελικούς οργάνων, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους κρίκους και το χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο, στους παράλληλους ζυγούς, στο έδαφος και στον ίππο με λαβές, ενώ κατετάγη τέταρτος στο άλμα.

Ο Κελεσίδης, που ήταν ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής της διοργάνωσης, είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τα ινδάλματά του (Πετρούνιας, Μάρας, Ηλιόπουλος, Λιμπανοβνός, Καϊλίδης, Δουλγέρης κ.α.) και να αποκομίσει πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες για το μέλλον. Με τη συγκεκριμένη επιτυχία του και τη θετική του επίδοση στο τεστ, που πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου στον Άγιο Κοσμά, ο Κελεσίδης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Εφήβων, που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 29 Μαΐου στη Βέρνη της Ελβετίας. 


Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλε η Ευαγγελία Δημούδη του ίδιου συλλόγου στις Νεανίδες, η οποία αγωνίστηκε στο έδαφος και στο άλμα κατακτώντας την 14η θέση με 21.100 βαθμούς στο σύνολο.


Η Ναταλία Κομήτη του Δημόκριτου σημείωσε αξιόλογη εμφάνιση στις Νεανίδες, καθώς κατάφερε να προκριθεί στον τελικό στους ασύμμετρους ζυγούς, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση με 6.875 βαθμούς.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου