Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Κυπελλούχος Ερασιτεχνών η Πύδνα Κίτρους του Σαβελίδη!

Η Πύδνα Κίτρους, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΠΑΕ Θράκης και του Άλεξ, Βλαδίμηρος Σαβελίδης, επικράτησε με 1-0 του Ιάλυσου στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών.


Η ομάδα της Ρόδου σκόραρε στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά του Φυλακούρη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον βοηθό Ζησιμόπουλο.

Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, με τον Ιάλυσο να δημιουργεί και να χάνει τις πιο κλασικές ευκαιρίες, αλλά η Πύδνα Κίτρους είχε την ουσία και έφτασε στο νικητήριο γκολ. Στην πιο αξιόλογη ευκαιρία του Ιάλυσου ο Παπαδημήτρης ''έπιασε'' την κεφαλιά, ο Αλυσανδράτος απέκρουσε σωτήρια, η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και στην επαναφορά της μπάλας ο Φονσέκα την έστειλε λίγο άουτ.

Ο Νίκος Ραπτόπουλος εξελίχθηκε σε ''χρυσή'' αλλαγή για την Πύδνα Κίτρους όντας το πρόσωπο του αγώνα, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό και στο 90' σημείωσε το γκολ που χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα του με όμορφη εκτέλεση φάουλ.

Πύδνα Κίτρους: Aλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Παυλίδης (67' Ραπτόπουλος), Δήμας, Μακράκης (93' Καραγκούνης), Κυπαρίσσης (73' Χάμος), Καμπλιώνης

Ιάλυσος: Παπαδόπουλος, Α. Αθανασίου, Κοκκίνης, Παπαδημήτρης (91' Πλύγκος), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπαρτάλης (64' Σταυλάς), Φονσέκα, Μαθιός, Μαρίνου (46' Π. Αθανασίου)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου