Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Δύο γκολ ο Κέρι στην εξάρα του Αιολικού επί του Λεβάντε

Με τις αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση στους δύο πρώτους ομίλους της Γ' Εθνικής, στον τρίτο όμιλο με τον αγώνα του Αιολικού με τον Α.Ο. Λεβάντε, ενώ στον τέταρτο όμιλο διεξήχθη η 29η και προτελευταία αγωνιστική.


Ο Γκαρακλίδης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 69' από τον Στόικο στην εντός έδρας ήττα της Δόξας Δράμας από την Καβάλα με 1-2. Για τους ''αργοναύτες'' ο Μπάτζιος αγωνίστηκε σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Σταματόπουλος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 89' στη θέση του Μπαντάνη και ο Λίτσκας στο 46' αντί του Πτηνόπουλου.

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης του Θεοχάρη Λουϊζίδη είχε ρεπό. Οι Καραβελίδης και Μκρτσιάν έπαιξαν σ' όλο τον αγώνα στην εντός έδρας νίκη του Νέστου Χρυσούπολης επί του Εορδαϊκού με 3-2, o Δεσύλλας αντικατέστησε τον Μπουλγκούρα στο 74' και ο Λαζαρίδης τον Μελισσόπουλο στο 87'. Για την ομάδα της Χρυσούπολης δεν έπαιξε ο Φραγκούλης, ενώ ο Ναθαναηλίδης πέρασε στον αγώνα στο 80' στη θέση του Κουλίδη για το συγκρότημα της Πτολεμαΐδας. 

Ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας επικράτηση του Εθνικού Αγιονερίου επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 2-5, όπως επίσης και ο Γαβανάς στην ήττα του Καμπανιακού στο Λαγκαδά με 4-2.

Ο Σαβελίδης πέρασε στον αγώνα στο 62' στη θέση του Κυπαρίσση στην εκτός έδρας νίκη της Πύδνας Κίτρους επί του Αχέρωντα Καναλακίου με 0-1.

Ο Κέρι σημείωσε δύο γκολ στην εντός έδρας επικράτηση του Αιολικού επί του Λεβάντε με 6-0 και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ομίλου με δεκατέσσερα γκολ.

Ο Χαϊκάλης πέτυχε το δεύτερο γκολ της Κηφισιάς στην εκτός έδρας νίκη επί της Γλυφάδας με 1-2. Ο Ιωνικός του Κυριακίδη κέρδισε εντός έδρας τον Ατρόμητο Πειραιά με 1-0. Η Επισκοπή του Γκουτζελά απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 κόντρα στον Φωστήρα.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου